Adnátok tippeket hogy tudnék hasról fogyni? (beszélgetős fórum)
Én 8 évig gyalogoltam, és jó izmokat gyűjtöttem!
Az izom nehezebb, mint a háj! ;)
Pl. csak két hónap múlva kapsz időpontot a fogorvoshoz... enni csak levest tudsz... azt isnéha... határozottan hasfogyasztó!
(Annyira szenvedek tőle, mint amennyire jó ... ezt hívják harmóniának? :D :D)
Amikor engem vagdostak, pont nemigen lett volna mit leszedni, pech. Mostmár lenne, de csak emiatt nem növesztek sérvet.
Volt egy ügyes kis kolleganőm, valahogy megbundázta sztk-ra. A Honvéd Kórházban volt egy sebész orvos, aki elvállalt ilyesmit. Engem is vonzott a dolog, kár is, hogy nem csináltattam meg. Talán most nem lógna.
Fogyás gyaloglással: lassú, de biztos útja annak, hogy megszabadulj a kilóktól
Így fogyaszt
Felmérések során kiderült, hogy azok a nők, akik hetente háromszor félórát töltenek tempós gyaloglással, hatszor annyi zsírtól szabadulnak meg, mint azok, akik a hét minden napján lassan sétálgatnak, annak ellenére, hogy mindkét tevékenység során ugyanannyi kalóriát éget el a szervezet.
Ráadásul a legújabb kutatások szerint mi nők, először has tájékon kezdünk el fogyni séta közben, a legtöbb nő pedig épp ezzel a területtel elégedetlen.
Átlagos sebességgel sétálva (6,4 km/órás sebességgel haladva) 400 kalóriát égethetsz el egy óra alatt.
Rendszeres fogyás
Ha rendszeresen sétálsz, akár napi, vagy minden másnapi szinten, akkor garantáltan lesz hatása az állandó sétának. Mint minden edzésformánál, itt is az a lényeg, hogy rendszeresen végezzük a tevékenységet, és ne álljunk le vele.
Az első linkelt oldalon a világ minden problémájára találsz öt perc alatt hatásos megoldást. Még a kopaszságot is 5 perc alatt megszünteti.
Mindenkinek ajánlom, aki naiv, ma született, hiszékeny alkat.
Köszönjük, a lógó hasúak nevében. Sajnos nekem is kötényhasam lett, csak nem gondoltam volna, hogy a hasvágásoktól. Lehet, hogy attól. Középen köldöktájt szép sima, csakhát az alsó része lelóg. Ezt nagyon szépen ki lehetne onnan szedetni, de irtó elegem volt már a vagdalásból. Bár már régen volt.
Te kőfaragó lévén nemcsak követ, hanem hasakat is tudsz faragni? :-)
Sziasztok!
A hasizom nem a császár metszéstől nyílik szét, hanem a terhesség során mindnkinek, csak van, akinél ez nem áll helyre. Loveyourbellyt ajánlom, meg tudjátok állapítani, hogy ban vagy nincs nektek. És van rá speciális feladat sor, nyílván pénzért...viszont tényleg hatásos.
A has lógásnak sajnos már van köze a császárhoz. Sok-sok alsó hasizom gyakorlattal valamennyire helyreállítható, tökéletes szerintem sosem lesz.
Nekem alig van fogam, húzzák csináltatom..
Remek fogyókúra 😁😥
A zsírtól kell megszabadulnod, aztán jöhet a hasizom erősítő torna.
Sót elhagyod, kiszámolod a napi fehérje szükségletedet, és tolod a fehérjét 😊
Légzésgyakorlattal egybekötött gyaloglàs.
Tolod magad előtt a gyereket, az orrodon veszed a levegőt, miközben behúzod a hasad, majd jó hosszan kifújod.