Stockholmba készülök. Milyen tippeket adnátok? (beszélgetős fórum)
Nagykabátot felesleges vinni, csak akkor tegyél be, ha itthon is hideg van! Mi nem vittünk rövid ujjú pólót, így nagyon melegünk volt! :D Érdemes Stockholm kártyát venni, mert vannak helyek, ahová ingyen vagy kedvezményesen is bejutsz, ha azt felmutatod. Az tényleg igaz, hogy éjjel sincs teljesen korom sötét, inkább szürkület. A város két részre osztható turisztikai szempontból: újváros és óváros. Ez utóbbi csodálatos. Itt találsz valahol egy házat, aminek az elején van egy női nemi szerv (nagyon magasan, alig észre vehető). Egy történet is fűződik hozzá, természetesen a hűtlenségről szól. :D Van egy nagyon keskeny "utca", valójában csak átjáró. Ha kinyújtod a kezeidet, akkor meg tudod érinteni az " utca" két oldalát övező házak falát. :)) .... és még annyi minden látnivaló van ... Vasa Múzeum, Skanzen (ezt feltétlenül nézd meg!!!!), állatkert, városnéző hajókázás ...
Jó utat!!!!! :D :):):):):):)
Fantasztikus! Nagyon szép élményekben lesz részed, készülj fel. Amikor én ott voltam, álló nap mászkÁltam ez juniusra esett, alig ment le a Nap...
A közlekedésben elég könnyö eligazodni.
Jó, ha tudsz angolul. Habár nem tul barátságosak a helybéliek, de azért segitókészek.
Az egész város fantasztikus, az én kedvenceim: a Wasa, és a MIllesgarden . Szép utat!
Hideg van,nézz utána európa időjárásának.Üsd be a googliba hogy Európa időjárása és meglátod.
A másik:
Ha elkezd fájni a torkod és lázas leszek,azonnal menj orvoshoz,ugyan is mindenütt (külföldön) tombol a sertésinfli.