Kacsazsír miért nem dermed meg? (beszélgetés)
18. Józsibirka
2022. júl. 18. 04:54
Na mizujság azóta?
Vagy már elfogyott?
17. Leoborta
2022. júl. 17. 21:25
Már a kacsa sem a régi! Meg a zsírja sem!
16. Alessandro (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. júl. 17. 18:26
Becart a hűtőd. Csere! 😀
15. Józsibirka (válaszként erre: 14. - OldPinokkio)
2022. júl. 17. 16:59
Jómondod tesó!
14. OldPinokkio (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. júl. 17. 16:57
Neked kacsa zsír!
Másnak meg kenyérre se telik!
13. csemár (válaszként erre: 12. - Józsibirka)
2022. júl. 17. 16:46
Tényleg! Bocs, figyelmetlenül olvastam.
(Nálam a hútőben szinte olyan kemény lesz, mint a disznózsír, csak az állaga más: sárga a színe, és kenéskor jobban morzsálódik.)
12. Józsibirka (válaszként erre: 11. - Csemár)
2022. júl. 17. 16:44
Már betette!!!
11. csemár (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. júl. 17. 16:43
Tedd be a hűtóbe!
10. Józsibirka
2022. júl. 17. 16:41
Nem romlik meg!
9. Józsibirka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. júl. 17. 16:40
Süssed!🤦♂️
8. Bless the child (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
2022. júl. 17. 16:39
Nem romlik meg, csak lefolyik a kenyérről
7. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Bless the child)
2022. júl. 17. 16:35
Kb. teáskanál vizet tettem alá, kb. fél kg. testháj volt, nem bőrös. A "tepertő" szép sötét, mondhatni ropogós lett. Lényeg, nem romlik így meg?
6. Bless the child (válaszként erre: 2. - Napsugár8)
2022. júl. 17. 16:31
Nekem rendes állagú mindig
5. Bless the child (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. júl. 17. 16:31
Sok vizet raktál alá, nem sütötted elég ideig
4. Józsibirka
2022. júl. 17. 16:29
Írokmáén is kacsazsíros vallomast bakker 20 darabot no!
3. Józsibirka
2022. júl. 17. 16:28
Má vótijen írásOsság tennap LOL
2. Napsugár8
2022. júl. 17. 16:26
A kacsa, liba zsírja sohasem fog olyan keményre hűlni, mint a sertés zsírja. Kb. olyan állagú marad, mint a hideg, sűrűn folyós méz. De hogy miért? Nem tudom. :))
2022. júl. 17. 16:16
Kacsahájat sütöttem tegnap, szokásos módon. Ahogy kihűlt, üvegben hűtőbe tettem. Nem dermedt meg, folyékony. Süssem újra, vagy?
További ajánlott fórumok:
- Öt tálka kocsonyám, nem igazán dermedt, mit lehet vele kezdeni?
- Mit tegyünk, ha nem dermedt meg a kocsonyánk és híg maradt?
- Tortát sütöttem, és most látom, hogy kevés a csoki a 'borításhoz'! Valahogy tudnám szaporítani, hogy elég legyen, és fedjen, dermedjen?
- Miért nem dermed meg a zsírszalonnából sütött zsír?
- Csináltam házi vajkaramella cukrot, de nem dermedt meg, nem tudom vágni. Mi lehet a baj?
- Szeretem a kacsazsírt mazsolával!