Miért nem dermed meg a zsírszalonnából sütött zsír? (tudásbázis)
11. ubi pretium (válaszként erre: 10. - Mazsinka)
2014. jún. 4. 17:35
Én is teszek bele tejet,bár én picit kevesebbet és úgy a felénél.Szépen megdermed és isteni finom!(sajnos nem tudok neki ellenállni)
Ja,sót pedig viszonylag sokat teszek bele.
10. Mazsinka
2014. jún. 4. 17:21
A tej mióta dermed meg? :O Itt van a kutya elásva.
9. Csipkerózsika (válaszként erre: 6. - Kubiak)
2014. jún. 4. 15:30
A só nem okoz ilyet. Mi mindig szoktunk kevés sót is tenni bele, meg kb. ugyanilyen arányban tejet. De a tejet nem a végén, hanem előbb.
8. Timmy21
2014. jún. 3. 19:24
Lehet a tejet nem pàroltsd el belőle elégè! Jòl ki kell forralni!
Tedd fel főzni s miikor forr mèg 15percet hadjad utàna zàrd le és hütsed! Igy jònak kell legyen!
7. 9c8432d068 (válaszként erre: 6. - Kubiak)
2014. jún. 3. 19:22
Nem sóztam,és mást sem tettem bele
6. Kubiak (válaszként erre: 4. - 9c8432d068)
2014. jún. 3. 19:20
Só nem került bele?
5. 9c8432d068 (válaszként erre: 3. - György55)
2014. jún. 3. 19:18
Hétfő óta
4. 9c8432d068 (válaszként erre: 2. - F6390e6b9b)
2014. jún. 3. 19:18
7 kg zsírszalonnához 1,5 dl tejet öntöttem a végén.
3. györgy55
2014. jún. 3. 18:56
Mióta van hűtőben?
2. f6390e6b9b
2014. jún. 3. 18:54
Nem öntöttél bele túl sok tejet??
1. 9c8432d068
2014. jún. 3. 18:52
Zsírszalonnából sütöttem zsírt és tepertőt,maga a művelet nagyon jól sikerült,de a zsír nem dermed meg,még hűtőben is félfolyós marad. Mi lehet vajon az oka?
További ajánlott fórumok:
- Milyen sütit sütöttél ma?
- Van kétféle főtt étel maradék, sütöttem pogácsát, erre a...
- Hogyan kell a zsirszalonnát kisütni?
- Ti meddig pároljátok a felkockázott zsírszalonnát, mikor kezditek víz nélkül sütni?
- Kacsazsír miért nem dermed meg?
- Tortát sütöttem, és most látom, hogy kevés a csoki a 'borításhoz'! Valahogy tudnám szaporítani, hogy elég legyen, és fedjen, dermedjen?