Mi nagyon szeretjük párolt savanyú káposztával lerakva és megszórva kevés szalonna pörccel. Isteni, csak ne kérdezze senki, hogy egy adag hány kalória, mert legalább százezer.
Finom még (próbáltam) a keverékbe aprított medvehagymát keverni (ugyan ilyen finom a spenót, sőt az alma és más reszelt gyümi is, de a gyümölcsöknél édes ételként kell kezelni.)
Szerintem bármivel készíted, eszméletlen finom, csak a család fantáziáján múlik, hogy aznap mit szeretne belőle.
Én úgy csinálom hogy a tányérba juhtúrót rakok , rászedem a forró sztrapacskát,teszek rá egy kanálnyi dinsztelt hagymát és egy kanálnyi apró kockára vágott kisütött szalonnát - Isteni !
káposztával! Mintha káposztás tésztát csinálnál sósan, és miután összekevered a sztrapacskával, tejföllel tálalod! mmmmmm..... nyami! Meg uígy savanyú káposztával is lehet!