A juhtúrós sztrapacskába miért tesztek krumplit? (tudásbázis kérdés)
26. júliusi (válaszként erre: 1. - Ildiko0914)
2018. ápr. 13. 08:03
Mert az kell bele..;)
25. tavaszilány (válaszként erre: 24. - 5e76004fb5)
2010. jún. 4. 13:35
Ez tök jó ötlet, ki fogom próbálni!
24. 5e76004fb5 (válaszként erre: 19. - Kingi7)
2010. jún. 4. 13:31
én a merülő mixeremmel szoktam összeaprítani.
a tojást beleütöm a kockákra vágott nyers krumpira és már könyebben is dolgozik a gép.
23. f8db0709b8 (válaszként erre: 22. - Kingi7)
2010. jún. 4. 12:54
Igen:)
Ami ételhez reszelt burgonya kell azt mind darálom,nem lesz olyan szálas.
22. kingi7 (válaszként erre: 21. - F8db0709b8)
2010. jún. 4. 08:25
És az annyira apró lesz, hogy galuskaszaggatón ki tudod szaggatni? eddig reszeltem, de sokan vagyunk és imádjuk :(
21. f8db0709b8 (válaszként erre: 19. - Kingi7)
2010. jún. 4. 07:31
Én húsdarálón szoktam darálni a burgonyát:)
20. Ekka
2010. jún. 3. 21:58
Mert a sztrapacska krunpliból van:D
19. kingi7
2010. jún. 3. 21:31
Engem valami gyors és kímélő reszelési mód érdekelne :) és olyan reszelő, ami bírja a kiképzést...
18. f8db0709b8 (válaszként erre: 16. - Csutika100)
2009. nov. 27. 17:49
Tudom,hogy is lehet,én könnyitettem a dolgon!
17. tóthné ildi
2009. nov. 27. 16:56
Én is krumplival szoktam....lereszelem...bele a többi hozzávaló és forrásban levő vízbe, pedig kiszaggatom....utána átszürőm és lepíritok egy kis szalonnát, összekeverem az egészet és egy kis tejfőllel meglocsolom....és hát ez a sztrapacska...
16. csutika100 (válaszként erre: 14. - F8db0709b8)
2009. nov. 27. 14:36
Szerintem nem egyre gondolunk.
Én úgy csinálom, hogy kolozsvári szalonnát kockára vágva megpíritom, savanyúkáposztát összevágom hogy ne legyen olyan hósszú szálkás és bele bele píritom a szalonnába és összekeverem a sztrapacskával.
15. Panka78
2009. nov. 27. 14:33
Mert attól sztrapacska:D
14. f8db0709b8 (válaszként erre: 13. - Csutika100)
2009. nov. 27. 14:23
Krumplival együtt szoktam ledarálni és ugy szaggatom ki!Megeszi a 2 gyerek is,és finom is!
13. csutika100
2009. nov. 27. 14:20
Kostóltátok már a káposztás strapacskát? Nagyon finom.
12. babetthopp (válaszként erre: 3. - Enci2)
2009. nov. 27. 14:08
Egyet értek :-)
11. f8db0709b8
2009. nov. 27. 12:19
Attól lesz sztrapacska:)
Húsdarálón ledarálva könnyebb szaggatni,és nagyon fini tud lenni!
10. 533bb4d1fe (válaszként erre: 9. - Enci2)
2008. aug. 7. 05:24
Igen,ez ilyen egyszerű!
9. enci2
2008. júl. 6. 13:03
Mert a krumplitól sztrapacska és nem sima nokedli.
8. andrea0301
2008. máj. 27. 20:03
Én húsdarálón szoktam ledarálni, így az ujjam is megmarad, gyorsabb is és tökéletesen megfelel a célnak! Ja és nyers krumpliből készül.
7. 8063d44440
2008. máj. 24. 14:26
nyers krumpli kell bele?és milyen reszelőn, a vékonyan vagy ami pépesit?
6. tixtina
2008. máj. 24. 13:38
Mert krumpli nélkül nem sztrapacska,hanem csak juhtúros galuska.
Krumplival finom,és sok tejföllel.:))
5. MelisUK
2008. máj. 24. 13:00
A sztrapacska tésztájába kell a krumpli, azért sztrapacska. Ezt így kell elkészíteni. Ennyi.
4. 8063d44440
2008. máj. 24. 12:11
puhábban tartja valószinű, mert vmi szerepe csak van
3. enci2
2008. máj. 24. 12:09
Mert attól, sztrapacska és nem nokedli.
2. 7004ca251b
2008. máj. 24. 12:08
mert a sztrapacska alapja a reszelt krumpli:)
1. ildiko0914
2008. máj. 24. 12:07
A juhtúrós sztrapacskába miért tesztek krumplit?
További ajánlott fórumok:
- Te adnál a szegényeknek egy zacskó krumplit
- Hogyan kell sütni a krumplit?
- Juhtúrón kívül még mivel készülhet sztrapacska?
- Imádom a túrós sztrapacskát!
- Hogyan kell szép sztrapacskát (csirás galuskát) készíteni?
- Ha a sztrapacska tésztáját előbb bekeverem, és a főzésig hűtőben állni hagyom, az ront valamit az étel minőségén?