Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Ha a sztrapacska tésztáját előbb bekeverem, és a főzésig hűtőben állni hagyom, az ront valamit az étel minőségén? fórum

Ha a sztrapacska tésztáját előbb bekeverem, és a főzésig hűtőben állni hagyom, az ront valamit az étel minőségén? (tudásbázis kérdés)


3. negyvenfelé (válaszként erre: 1. - Szilvásgombóc)
2010. nov. 26. 10:55
Szerintem az égvilágon semmit, max. a krumpli megszürkül egy kicsit jobban, de úgyis kifőzöd, úgyhogy nyugodtan tedd csak a hűtőbe.
2. pf01
2010. nov. 26. 10:45
egyáltalán nem,csak krumpli sötét lesz(ami esztétikailag ront a helyzeten:),esetleg ha csak lereszeled és lezárod liszttel felhasználásig
2010. nov. 26. 08:49
Ha a sztrapcska tésztáját előbb bekeverem, és a főzésig hűtőben állni hagyom, az ront valamit az étel minőségén?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook