Ha a sztrapacska tésztáját előbb bekeverem, és a főzésig hűtőben állni hagyom, az ront valamit az étel minőségén? (tudásbázis kérdés)
3. negyvenfelé (válaszként erre: 1. - Szilvásgombóc)
2010. nov. 26. 10:55
Szerintem az égvilágon semmit, max. a krumpli megszürkül egy kicsit jobban, de úgyis kifőzöd, úgyhogy nyugodtan tedd csak a hűtőbe.
2. pf01
2010. nov. 26. 10:45
egyáltalán nem,csak krumpli sötét lesz(ami esztétikailag ront a helyzeten:),esetleg ha csak lereszeled és lezárod liszttel felhasználásig
2010. nov. 26. 08:49
Ha a sztrapcska tésztáját előbb bekeverem, és a főzésig hűtőben állni hagyom, az ront valamit az étel minőségén?
További ajánlott fórumok:
- Juhtúrón kívül még mivel készülhet sztrapacska?
- Miért kell a mézes krémes tésztáját a sütő hátlapján sütni?
- A juhtúrós sztrapacskába miért tesztek krumplit?
- Imádom a túrós sztrapacskát!
- Milyen egyszerű túrós receptet tudtok, aminek a tésztáját nem kell nyújtani?
- Fogyasztható még a Celebrations csoki, ha február 9. a minőségének megőrzési ideje?