Jegyzet-mint műfaj, hogy is van? (tudásbázis)
Egy dokumentumfilmet mutatott az órán és a házi az,hogy írjunk róla egy jegyzetet.A film címe:Hajdú Eszter: Tóthék.
Egy diáklány zsebpénzéből összerakott filmről van szó.Riport.
Köszi:)
Te írsz?? Én még nagyon kezdő vagyok e téren,de érdekel.Sulizol még?
Talán mert kevés itt az újságíró? :)
amúgy nézz be ide, szerintem ez a legjobb javaslat: www.klubhalo.hu ezen belül pedig a pályakezdők fórumában mindig kell lennie jegyzetnek, akár a Mónika showról is :))
Köszi,ezt sejtettem én is eddig...
Készítettem is egyet egy dokumentum filmről,de nem jó:( Sajna a tanárnő nem adta le,de kritizálni azt tud-mindenkit.Gőzöm sincs mit írjak benne újra...
Senki?
Na,ilyenkor el szoktam gondolkodni,hogyha egy nem mindennapi kérdést tesz fől az ember,alig akad (ha akad)hozzászóló...de ha azt írnám ki,hogy mennyit spórolsz meg havonta vagy mi volt a Mónika kukkoló show-ban,na arra lenne jelentkező...vajon miért?
Sziasztok!
Szakértő kerestetik: hogyan kell jegyzetet írni pl.egy filmről,vagy bármi másról? Milyen követelményeknek kell megfelelnie?
További ajánlott fórumok:
- Szólánc műfajok, írányzatok, stílusok
- Milyen műfajú könyvet olvasol szívesen?
- Mi a kedvenc számotok?Szerelmes avagy más műfajú!
- Otthon van valaki annyira a dance műfajban, hogy egy klip leírása után meg tudja mondani legalább az előadót vagy a szám címét?
- Saját magam által vásárolt könyveim száma, műfaja
- Ha életedet megfilmesítenék, mi lenne a valós, vagy kitalált címe? Mi lenne a műfaja?