Saját magam által vásárolt könyveim száma, műfaja (beszélgetés)
Te, az igen tekintélyes mennyiség, gratulálok!:))
Nekem is van egy szerény gyűjteményem, nem ismerem a számadatokat, de talán ennyi azért nincs, viszont az enyém elég "unalmas", 95%-a egy témához kapcsolódik.:)
Most nagy bajban vagyok miattuk, mert nem szeretném jelenlegi helyén hagyni, viszont akkor bérelnem kell majd neki egy raktárhelyiséget a következő évekre. Áááá, ezek ám a komoly logisztikai problémák.:)))
Amikor annyi idős voltam, mint te, akkor nagyon szerettem őket. A kedvencem az Áldott teher volt.
Most már egy kicsit öregebb vagyok, érdekes módon szinte teljesen leszoktam a romatikus regényekről. Most valahogy a "gondolkodásra késztető", nehezebb olvasmányokat szeretem. Per pillanat a gnosztikus evangéliumok tárgykörébe tartozó könyveket olvasok. :)
Az "öröklést" azért is tettem idézőjelbe, hogy nem kimondottan arra gondoltam, hogy meghalt valakid és a tiéd lettek a könyvei, hanem, hogy pl. a szüleidé volt, de ők már nem "gyűjtik" a könyveket, ezért szépen átraktad őket a saját polcodra. :D
Pedig a Danielle Steel könyvek jóóók, miért szabadultál meg tőlük..? Nekem kb. negyven könyvem van tőle. :)
rengeteg... Imádok Antikváriumokba járni, kutatni olyanok iránt ami még nincs meg. Verne gyűjtő vagyok, van tőle rengeteg könyvem. Sajnos még nem az összes, de elég sok. Sajnos nem a szép kiadásúak, mert azok drágák, de a lényeg a sorokban van úgyis.
Nomeg egyetemista koromban sok szakmai könyvet vásároltam.
További ajánlott fórumok:
- Mit vásároltál ma?
- Milyen ruhát vásároltál utoljára és mikor?
- Fertőtleníted valamivel a boltban vásárolt termékeket?
- Mit lehet kezdeni a megunt könyvekkel? Rengeteg örökölt, illetve vásárolt könyvem van, és sok helyet foglalnak el.
- Ti vásároltok turkálóból? Vagy ez tabu téma?
- Szerintetek a boltban vásárolt vagy a saját készítésű ajándéknak örűl jobban egy kisgyermek?