Mi a kedvenc számotok?Szerelmes avagy más műfajú! (beszélgetés)
jópár van. :) pl.
Deep Purple - Burn
The Verve - Bitter sweet symphony
Beatles - Taste of Honey
Whitesnake- Looking for love
Savage Garden-To the moon and back
Omega-Tűzvihar
LGT-Azt hittem
meg még sokan mások. :)
hú :D hibás a kérdés...
hisz felsorolhatatlan mértékű.
még törpe koromból amit szüleim hallgattak rádióba bakelitről... onnan is van kedvenc.
Napoleon Bulvár, Harangozó Teri, Máté Péter, BeeGees, Boneym, Edda és ezek mint régi mai kor zenéit meg kár lenne sorolgatnom hisz nagyon telített a piac.. de kb az amit le is játszom az már meg üt egy bizonyos szintet és az már csak kedvenc. ezért nem is játszok magyar tré pop -ot, mert ha tudnák az emberek hány olyan van ma itthon akik világ ranglistákra fel jutnak... :( ez az országunk egyik szegénységi bizonyítványa, hogy külföldön kell szerződést kergetni azért hogy a minőségi zene ki legyen adva. :) szerintem elég egyértelműen fogalmaztam.
Whitney Houston- Saving all my love for you
Ááá annyira jó, ezt ha nem ismeritek keressétek ki a youtube-on mindenképp!nagyon komoly:)
Amúgy rengeteg kedvenc zeném van, főként a rap és r'n'b stílus áll közel hozzám, de van sok kivétel.
Csak szerelmes szívbemarkoló zeneként elsődlegesen azt tudom említeni!
Létray Ákos és Zséda : Valahol
Egyszerűen imádom, nem lehet megunni
Dj.Szatmári és Jucus-Hazudj még,Dj Tomuca vs Dj Magic-Szállok a dallal,Josh és Jutta-Fagyos a szivem,Elszakitott régi emlék,Bábu vagy,Dred-Változnak az idök,LL.Junior feat Stefano-Trin zhene,Románcok-Kislány ne légy szomorú,Kaly-Cigány asszony,Máté Péter-Egyszer véget ér,Somló Tamás-Olyan szépek voltunk,Keresztes Ildikó-Boldogság gyere haza,Romeó és Julia-Lehetsz király
Hirtelen ezek jutottak eszembe :o)
Jó ideje nagy kedvencem:
Kispál és a borz: De szeretnék :)