Javaslat a Hoxának (beszélgetés)
kattanj az általad hozzászolt feliratra, igy ha nem irsz babásba fitneszesbe akkor majd csak azt látod amibe te is irni szoktál
a másik meg hogy ami forum tetszik azokat jelöld be kedvencnek igy oldalt be tudod kérni a kedvenc forumjaidat és akkor a többit nem látod
lecarom!! :)
de szerintem 7kor mar azert van vacsora, meg csaladi egyuttlet!...
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁhh........... még nincs fürdetés nyári szünet van és még amúgy is korán van,max a csecsemőket :-DDDDDDDDDDDDD
Dobjál fel csak egy topicot arról milyen idős gyereket mikor fürdetnek ???
:o))))))))
Neeeeeeeeemmm semmi képen nem akartalak gúnyolni :-))
Csak az első bejegyzésed túl magabiztos volt :-)
igazad van, most ugy van, delutan maskepp volt.
de mindegy tul van targyalva! :)
nem baj az, nem banom!
ha gunyolodasnak gondoltad! :)
Én vagyok a nagy átlag :-))
érdekelnek a babás mamás témák ,az ovisok a totyogók ,a fogyókúra is vonatkozik rám ,a hobbi és az otthon is érdekel :-))
Úgy hogy
Véleményem szerint a portál így tökéletes ahogy van :-))
Na és az Oszkár....... ??
ahogy így elnézem a fórumot elég népszerűtlen vagy a felvetéseddel :-))
Úgy hogy el nyerted!! csak nem a legjobb hanem a legrosszabb kategóriát............. :-((
ok koszi!
mondjuk a fitnesz dietat sem szoktam!
:D
koszik!
de a témakröket látod ezen az oldalon, ugye?
Akkor abban a témában nézd meg a fórumkérdéseket, ameiyk érdekel, pl. otthon, diéta, akármi. A babásat meg ne nyisd meg
igen, de ha azt kixszelem, akkor minden mas marad. csomo jo tema hataroztalan temakorben van.
de akkor vegre ertjuk egymast!
Amit ő linkelt, azon az összes ömlesztve látszik, legutolsó hozzászólás frissesége szerint.
Vannak ilyen kategóriák, de ő nem egy konkrétat akar megnyitni, hanem inkább bizonyosakat elrejteni.
Mindegy, ez nemvan és sztm nem is lesz. :)
Most írtam (23.hsz), h kizárólag a beúszóra szólt. :O)
Azon az oldalon amit Te belinkeltél, ki tudod választani a Neked tetsző témaköröket. Vagy nem? A baba-mama-böfi-fosit meg nem nyitod meg.
Szerintem akkor felreertettük egymást. Amikor azt írtad, hogy "hírfolyam", én arra a kis balról beúszó kisablakra gondoltam, ami minden új témára megjelenik egyenként. Azon van a kis x.
Amit te linkeltél, az simán a Fórumok vagy Új fórumok listanézet, ott valóban nincs ilyen, de szerintem nem is lesz egyhamar...
ezen az oldalon?
en nem latok x-et!
hat elismeresem a modinak, szerintem a sok reklam hoz neki sok mindent, es MEGERDEMLI!
Csak a beúszóra gondoltam természetesen.
Bejön, elolvasom, nem érdekel: X
Itt minden úgy jó ahogy van.
Nyugi. Amit kernel, az nem teljeseggel ertelmetlen, vagy ilyesmi, csak iszonyu sok munka.
Ne felejtsd, hogy a forummotort kisgyerekes csalados ember fejleszti, kvazi "hobbibol". Szoval ezert irtam, hogy - szerintem - eleg komoly melo lenne.
Ennel en sokkal kisebb aprosagot kertem (hogy a Sajat dolgaimban, aki dominozik, annak legyen egy direkt link a dominora, hogy ne kelljen annyit kattingatni az asztalomhoz jutashoz), es siman megkaptam, hogy hasznaljam a bongeszom konyvjelzoit. :)
es hogy ikeszeld ki?
mert lehet hogy mar reg ki lehet ikszelni, csak nem tudom???
most megint a mamak lazadnak, mint minden forumon! mert azt hoztam fel peldanak! hahah
a lenyeg, hogy ki leheessen ikszelni BARKINEK BARMIKOR olyan temakoroket, amik egyalatlan nem erdeklik, a tobbi marad!
vannak tok jo temak, de sokszor nem lehet oket behatarolni!
ja, a verzio tovabbfejlesztese az lenne, hogy tagokat is ki lehessen ikszelni, akiknek nem tetszik a jelenlete! :)
ennyi!
most lehet anyazni!
További ajánlott fórumok:
- Mi lehet a gond? Tanácsokat, javaslatokat kérnék....
- Melyik szerintetek a legdögösebb női parfüm, amitől tuti olvadnak a férfiak? Várom a javaslatokat.
- Változókori hőhullámokra kérnék javaslatokat
- Védőnői javaslatra bölcsibe menne a lányom. Ilyen esetben is le kell mondanom a Gyed-et?
- Ötleteket, javaslatokat várok Tőletek: "Mit teszel az évek alatt felhalmozódott, kinőtt, megunt ruhaneműkkel?"
- Eldugult a mosogatóm, bombabiztos javaslat?