Ötleteket, javaslatokat várok Tőletek: "Mit teszel az évek alatt felhalmozódott, kinőtt, megunt ruhaneműkkel?" (beszélgetés)
Én is hasonló problémával küzdök.
Évek óta próbálom a tesz-veszen értékesíteni min. áron, de sajnos pár darab talált eddig gazdára.
A babaruhákat egy az egyben odaadtam egy "rászorulónak", így tudtam, jó helyre megy.
Itt a környékemen nem nagyon ismerek senkit, így nem adom csak úgy oda, mert nem tudom jó helyre kerül-e:(
Bár az én anyagi helyzetem sem rózsás, de ha látom, hogy segítek vele, ingyen is odaadom:)
Kedves Segítőtársaim!
Köszönöm az ötleteket,próbálom majd megoldani a "trehányságom"következményeit!A szekrényben tartott ősleleteimet nem szoktam átmosni havonta,így a múlt század pora fedte be.
Most elköszönök tőletek,jó éjszakát szép álmokat!
Anna
felteszed a lentebb említett aukciós oldalakra akár olcsóért,és nagyon sokan örülnek majd neki:)
csak macera,mert fotózni,mérni kell,és ha megveszik,esetleg postázni:)
én is sok jó cuccot veszek ezeken a helyeken,ciki,nem ciki,ez van,és sokszor nagyon tudok örülni egy egy jobb darabnak,amiért üzletben mondjuk nem tudnék kiadni több tízezret,párezerből megvan.
én is mindenemet ott adom el,sajnálom kidobni,és még egy kis pénz vissza is jön belőle:)
1980-BÓL???Tyűűű,te aztán tényleg gyűjtögetsz:)
Egyébként az tényleg igaz,hogy a máltai csak jó állapotú ruhákat vesz be,bár inkább úgy fogalmaznék:használható ruhákat!
És tényleg sokan vannak,akik örülnének ilyeneknek....
minden jöhet, nem feltételezem, hogy koszosan tárolod őket szekrényben... arról nem is beszélve, hogy senki nem forgatja át darabonként...
Meglepődnél, ha tudnád néha mik kerülnek ki zsákokból((
Ebben az országban rengeteg ember/gyerek/ szenved szükségben. Nagyon sok helyen nincs munkalehetőség. Mi a gyülibe leküldjük, vidékre, Gyöngyöstől felfelé Miskolc irányába és azon túl.
Sok embernek meg kellene néznie, hogy sokan,milyen körülmények között kénytelenek élni.
Tovább kell adni, mindenképpen.
Ez a vatera-teszvesz jó ötlet,én is gondoltam már rá,mert vannak hibátlan állapotú ruháim,amikből kifogytam.
De oda csak olyan rucikat tegyél fel,amik tényleg jó állapotúak.
További ajánlott fórumok:
- Otthoncsinosító kreatív ötleteket kérek, vidám, meleg fészket szeretnék
- Mai menü, avagy nyújtsunk ötleteket a tanácstalanoknak...
- Második babát szeretnénk! Ötleteket várok, hogy lány legyen...
- Mit ebédeltél ma? Ötleteket gyűjtök a havi ebédtervemhez
- Mi lehet a gond? Tanácsokat, javaslatokat kérnék....
- Cicával költözni? Javaslatokat, ötleteket, tanácsokat várok