Jászsági szelet recept
A Jászsági szelet hozzávalói:2 db tojás
10 dkg margarin
1,5 dl tej
15 dkg cukor
15 dkg liszt
1 cs sütőpor
2 evő kavál barackiz
5 dkg dió
tepsi kenéséhez zsir és liszt
A Jászsági szelet elkészítési módja:
a tojásokat meg a margarint a cukorral habosra kavarjuk .majd a lisztet a sütőporal a tejjel meg a lekvárral addig keverjuk mig könnyen önthető masszát nem kapunk. eztán egy ki zsirozott lisztezett tepsitbe öntjük tetejét a durvára vágott dióval megszórjuk.és előmelegitett sütőben tolva közepes lángon megsütjük. melegen felszelve tálaljuk.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: cdc0a19a9c, 2010. nov. 12. 14:56
A jászsági szelet elkészítési módja és hozzávalói.