Ínyig törött fog húzása mennyire fáj? (tudásbázis)
Nekem még nem volt ilyenem, de nem fájhat jobban, mint a sima húzás, hiszen ezt is elérzéstelenítik!
Ne félj!
Kár, hogy nincs pénzed, mert a bent maradt fog még jó lenne pótlásra, ha beletsznek egy csapot.
Én inkább gyűjtenék erre egy kicsit és pótoltatnám, mert ugye a csnt fog nem nő ki újra.
Én nem mertem ilyet "körzeti" vagy sztk-s orvosra bízni.
Magán doki. Tényleg semmit de semmit nem fájt amikor ki szedte/húzta.Még az injekció sem, mert előtte bekente valami géllel ahova szúrt.
Annyit lehet érezni hogy valamit matat és húz, feszeget de még kellemetlennek sem mondanám.
Sajnos erre pénzt érdemes /kell/ áldozni. Főleg mert ha hasonló dolog történi a fogaiddal akkor is el merj menni...szvsz..
Igen, én még NDK-ban jártam így.
Ettünk tésztát, hú, de kemény valami került bele4 Kiosontam, megnéztem, gondolhatod, mit éreztem! Egy óra múlva már egy nagydarab csaj hajolt felette, kb 1 órán át. De fel a fejjel, itt vagyok, és ha nem hozod szóba, eszemebe sem jut. ::))
A férjemnek volt egy ilyen foga, sajnos a körzeti fogorvos megpróbálta kihúzni, aztán küldte a szájsebészetre, mert nem sikerült neki.
Ott adtak neki injekciót, elmondása szerint ez volt a legkellemetlenebb az egészben, aztán kettétörték a "fogat", és úgy húzták ki két darabban.
Nem mondta, hogy nagyon fájt volna neki, de gondolom ez függ az orvostól is. Sok szerencsét!
További ajánlott fórumok:
- Hosszú, de törött vagy rövid és egészséges haj?
- Volt olyan nagy szerelmed, aki jól átvert? Mi volt a legnagyobb húzása?
- Mi a legjobb szer törött hajvégek ellen?
- Lehet törött bokával dolgozni járni?
- A szemfog húzása fájdalmasabb mint egy őrlőfog vagy bölcsességfog húzása? Van bárkinek tapasztalata, milyen a szemfog húzás?
- Mennyire fáj a a tejfog (rágófog) érzéstelenítés nélküli húzása?