Mennyire fáj a a tejfog (rágófog) érzéstelenítés nélküli húzása? (tudásbázis)
8. smumika
2013. ápr. 21. 22:05
Kisfiamnak10 éves nemrég huztak rágófogat nem mozgott de fájt neki lyukas volt adok a doki injekciót ugy huzta ki ,elötte nem rágófog volt picit mozgott ép ,hogy azt csak befujta sprahvel és kihuzta az is lyukas volt neki .Egyiknél se sirt nem volt gond
7. Georgina319
2013. ápr. 21. 06:50
Ha nagyon lötyög az a fog, akkor nem kínozzák a gyereket injekcióval, de minden féle képpen elfagyasztják a fog környékét.
6. Annette
2013. ápr. 20. 23:16
Igen, ezzel be szokták csapni a gyerekeket, hogy csak belenéz a doktor bácsi/néni a szádba, vagy csak kicsit fog hozzáérni, aztán mire rájönnek már kinn is van a fog :) sajnos vannak olyanok akiket csak így lehet kezelni :S
5. agnes89
2013. ápr. 20. 23:06
Én is jártam így, egy fogszavályzó dokinő fél pillanat kikapta, hát tejesen ledöbbentem. Valószínű, ha előtte bejelentette volna, hogy ki fogja húzni, akkor kirepülök 10 évesen a székből :). De így a döbbenet elnyomta a minimális kellemetlen érzést :).
4. Annette
2013. ápr. 20. 20:33
Igazából az ijedtség sokkal nagyobb volt mint a fájdalom:) az orvos egy mozdulattal kikapta, először azt sem hittem el hogy túl vagyok rajta :))
3. dianna830823
2013. ápr. 20. 19:49
Arra főleg, hogy mennyire fájt?
2. Annette
2013. ápr. 20. 19:39
Nekem egyet kiskoromban, mire vagy kíváncsi?
1. dianna830823
2013. ápr. 20. 19:35
Húzták e már valakinek a tejfogát (rágófog) érzéstelenítés nélkül?
További ajánlott fórumok:
- Epidurális érzéstelenítés fáj császármetszésnél?
- Veszélyes lehet az epidurális érzéstelenítés? Milyen előnyei és hátrányai vannak?
- Gerinc érzéstelenítés hogy történik?
- Szülés epidurális érzéstelenítéssel
- Milyen érzés amikor műtét előtt elaltatnak vagy érzéstelenítenek? Mire emlékeztek?
- Indított szülés és epidurális érzéstelenítés