Inkább egyedül, csak ne csalódjak? Szerintetek? (beszélgetés)
Nem 1 éjszakást, egy két hónapost inkább
És ne zuhanj össze ha vége, jön a következő és majd csak rátalálsz valakire
Írtam a ruha/cipő próbálgatást, ha nem is tökéletes példa
Hozzáállás kérdése. :)
Vannak napok amikor én is sajnálom az időt takarításra, vagy egyéb olyan dologra, amikor legszívesebben mást csinálnék. :D
Szóval úgy vagyok vele, ha ma nem takarítok ki, holnap még nagyobb lesz a káosz, és lehet, hogy holnap közbe is jön valami, és különben is akárki betoppanhat, meg egyéb ilyen marhaságok, amivel ösztönzöm magam. :D Próbáld ki. Hátha nálad is bejön. :D
Úgy látszik tele vagyok kettőségekkel.
HOgyan lehet feloldani?
Ha már itt tartunk, hogy őszinte legyek, néha gáznak, cikinek érzem a gondolkodásomat, amit az egyéjszakás kapcsolatokról írtam. Vagy mindenkinek "kellene" ilyen tapasztalatszerzés is?
Nyitott lány vagyok, fiúk közt nőttem fel, így a fiútársaságot jobban szeretem, mindig is fiúkkal lógtam. Sok csaj erre azt hiszi hogy biztos mindegyiknek meg is voltam.. Dehát ha én egyszer velük érzem magam jól..
Oké, így már értem és igen, lehet benne valami.
Szeretem a rendet, pedáns vagyok, zavar, ha rendetlenség van ugyanakkor sajnálom az időt rá. Illetve megcsinálom, de mindig az van a fejemben, hogy de jó lenne inkább játszóterezni pld.
Amúgy szeretek dolgozni, jó felnőtt emberek között lenni, és nekem ez kell:)
Nem, szórakozz, utazz, menj el kiállításokra, kirándulj, menj koncerte, múzeumba. Ilyenkor jöhet szembe az, akire vársz:)
Nem arra, hogy lefeküdj fűvel-fával.
De legyél nyitott, randizgass, ismerkedj!
Miért hozod elő a szingli nőt?
Nem nekem az a bajom, hogy sajnálom azt az időt a háztartásra, amit a gyerekemmel tölrhetnék hétvégén pld.
Hogy jön ide, a szingliség?
mi vagy te? picológus? :DD
de egyébként van benne valami, amit mondasz
Mert úgy látom, az egyik feled egy szingli nő, a másik feled meg egy "robot". Nem találod az egyensúlyt a kettő között. Szerintem.
Nem hinném, hogy egyenjogúság kérdést kellene belőle csinálni. Egyszerű kommunikációval, és alkalmazkodással orvosolható lenne a te problémád.
Trükközök én, de annyit érek el, hogy leviszi a szemetet kb. Ablakot is pucol, a függönyt ő szedi le. De a napi dolgokban nem segít alapvetően, most nem is várom el, hogy a házon dolgozik.
Pld. a múltkor mondta, hogy hagyjam a csetreszt, majd ő elmosogat.
2 napig néztem, hagytam és megcsináltam én végül:-S
21?
Pffff, futó kaland az csak
:)
Van benne valami, tudod hozzá volt szokva, hogy anyuka minden vágyát teljesíti, semmit nem kell csinálnia (mx füvet nyírni).
Valószínű menthetetlen:D
További ajánlott fórumok:
- Voltatok már úgy, hogy elegetek lett a férfiakból és azt mondtátok, hogy inkább maradtok egyedül?
- Szerintetek csak az lehet magányos, aki egyedül él? Kinek mit jelent a magány?
- Csak én nem tudok magammal mit kezdeni itthon, egyedül?
- A szomszéd nő egyedül él 38 évesen állandóan könyvet olvas, inkább menne férjhez, lenne gyereke is.
- Nyári szabadságomat vajon mire vegyem ki? Azért, hogy csak itthon legyek, nincs értelme. Egyedül mit lehet csinálni?
- A gyerekem nem tud (?..-vagy inkább nem akar?...)egyedül játszani.7 éves. Hasonló tapasztalatok?