Nyári szabadságomat vajon mire vegyem ki? Azért, hogy csak itthon legyek, nincs értelme. Egyedül mit lehet csinálni? (beszélgetős fórum)
szia! nincs a csaladban egy (kisebb)gyermek akit "kolcsonvehetnel"? Biztos meg a szulok is orulnenek. Allatkert, seta, fagyizas.
Szerintem tissta feludules tud lenni annak (IS) akinek nincs gyermeke. Egyszer csak elkezdi nezni a vilagot gyerekszemmel. Olyan jol kikapcsol. Es rajon az ember, hogy egy gyerektol sokat lehet tanulni. Pl. hogy semmit sem kell tulbonyolitani. Minden olyan egyszeru. Es barmi tortenik, mindenre tudnak egy peldat hozni valamelyik mesebol.:-)))
Veszprém környékén nem gond a szabadság tartalmas eltöltése. Rengeteg program van ilyenkor nyáron, pár tíz kilométeres körzetben, és remek kirándulóhelyek is vannak a környéken.
Csak partner kell hozzá.
Na ugye, ezért jó hely Pest.
Én is odaköltözök majd, mert itt max van egy béna diszkó pár seggfejjel benne, kinek kell az. Pest meg nagy hely, van ott minden.
Amikor a keresztapám lejön hozzánk mindig mondja, hogy itt nincs semmi. XD
Az faxa.
Macska meg Hörcsög, anyám is ilyen.
Állatos, én nem vagyok Állat Fan. XD
Neki is vannak az állatai, rokonokkal nem tartja a kapcsolatot, meg nem is megy sehová. Én meg az a fajta vagyok, aki elmenne bárhova, legyen az a világ másik végén. Nem valami világjáró az anyám. XD
Menjél el Pestre ott mindig van buli vagy Party. :D
Fel a miniszoknya, a harisnya és hajrá! XD
mar bocsi, de azert tok fura, hogy tenyleg nincs SENKI akivel elmehetnel...egyiknap az egyik uncsiteso, masiknap egy bartnovel strandolni, nem beszelve, hogy ejsze csalad is letezik, en szivesen elmennek anyummal is egy hetvegere valahova...tenyleg wellness, lablogatas , uszas...olvasas...
mod felett furcsa, hogy valaki egyszeruen nem tudja hogyan es kivel tolteni a szabijat...
én el tudnám viselni:)
két nap csak mi ketten, kényeztetés, pihenés:)
szervezz be néhány havert, és menjetek el túrázni, sátorozni akár bicóval, vagy gyalog.
csak találsz vkit:)
Egy adrenalin kiruccanás :)
paintball?
Pihenj otthon.
Nézz tv-t, örülj, hogy 100 fokban nem kell dolgoznod. Menj napozni, úszni valahova, utazz külföldre (Keresztanyámék mindig elmennek Egyiptomba, Spanyolországba, Tengerpartokra), de ha ezekre nem telik, akkor marad a többi. Vagy menj el mindig bulizni valahova. :P
További ajánlott fórumok:
- Egyedül akarom végig csinálni! Mire vigyázzak? Tapasztalt anyukák segítsetek!
- Van aki gyerekvállalás helyett a szabadságot választja?
- Ti mit szoktatok csinálni ha egyedül érzitek magatokat?
- Mennyi értelmes dolgot lehetne csinálni hoxázás helyett!
- 1 hetes szabadságra milyen programokat csináljak egyedül?
- Szabadidőben értelmeset, akár egyedül