1 hetes szabadságra milyen programokat csináljak egyedül? (beszélgetős fórum)
Én Pesten egy napot tuti az Állatkertben töltenék.
Aztán ilyen jó időben a Velencei-tó vagy a Balaton egy strandjára is ellátogatnék.
Vagy egy jópofa hely, ahol lehet darvadozni.
Igaz, ez nem Daisy stílusa.
Nézd csak mit találtam!
MIT TEHETSZ, HA INKÁBB TÁRSASÁGBA MENNÉL?
Van egy klassz, több száz fős Budapest és környéki közösség, kb. 28-48 évesek, akik hetente több programon is összejönnek, hogy jól szórakozzanak és közben ismerkedjenek. A Miitt.hu közösségben minden hétvégén színes programok várnak, amiket a közösség tagjai együtt szerveznek. Nincs más dolgod, mint csatlakozni a közösséghez, és azonnal rendelkezésedre áll egy aktív, baráti közösség és hetente több különböző izgalmas program.
A hosszú hétvégékre is készül a Csapat. Naponta, folyamatosan kerülnek fel a listába az új, közös programok.
Takarítani biztosan szoktál máskor is, arra kár a szabadságodból időt szánni.
Máskor írtad már, hogy eléggé túlterhelnek a munkahelyeden, tessék regenerálódni, kislány! :D
Én nem költenék ennyit utazásra. Elmennék, és senkinek nem mondanám, hova.
Elvileg a szomszéd faluban is nyugalom lenne.
Ha egy hétre egyedül lehetnék...
Ki vennék az ország túlsó felében egy szállodai szobát! Élvezném a csendet, a nyugalmat. Azt hogy nem pattogtat ál, nem ébresztenek fel...
Jajjj... 🤤
Ha van a közelben állatkert, növénykert, vagy valami csendes fürdőhely, ahol lehet akár túrázni is, vagy van valami múzeum, egyéb látnivalókat megnézni.
De akár csak 1-1 napos utazásokat a legközelebbi városokba, megnézni, szétnézni, csavarogni, amibe belefér egy szolid ebéd, egy fagyi, mégsem otthon ülsz a 4 fal között.
Nincs a közelben valami kiállítás, amit szívesen megnéznél?
Én nem takarítással tölteném a szabadságot, hanem pihenéssel, kirándulással olyan helyen, amit már rég szerettél volna megnézni.
További ajánlott fórumok:
- Mit csináljak hétvégente, ha teljesen egyedül vagyok? Barátnők nem mindig érnek rá, barátom meg nincs.
- Mit csináljak, ha új lakásba költöztünk és nappal el volt a kutya egyedül, de most éjszakás vagyok és látom a kamerán, hogy sír?
- Nyári szabadságomat vajon mire vegyem ki? Azért, hogy csak itthon legyek, nincs értelme. Egyedül mit lehet csinálni?
- 55 évesen mit csináljak a szabadságom alatt, ha nincsenek barátaim?
- 2 hét múlva szabadságon leszek 10 napot, milyen programokat tervezzek úgy, hogy nem mindig lesz kivel menjek?
- Programok egyedülállóknak