Szóval nagyon szeretnék nyáron-mint minden normális ember- egy pár napot kikapcsolódni.Nyaralni,strandolni,túrázni,várost nézni,fotózni,stb...De sajnos nincs párom,incs aki velem jönne :(
Szerintetek nagy szégyen elutazni egyedül valamerre?Közületek volt valaki már egyedül nyaralni? Vagy megszólnak érte és inkább maradjak itthon? :(((
igen, én is szeretek új élményeket szerezni és új emberekkel megismerkedni, de egyedül magamnak még nem szerveztem programot. úgy látszik, itt az ideje, hogy elkezdjem :)
... simán... :) semmi gondot nem okoz, de mondjuk tény, hogy nem diszkóba, és éjszakai bulikba vágyom... ez pedig független attól, hogy egyedül avagy nem! :)
Sajnos nem Pesten lakom, pedig egy ilyen Free Walking Tour sétát szívesen kipróbálnék. Egy közepes városban lakom, és itt nincs ilyen. De köszi az ötletet, azt hiszem, hogy néhány közeli városba biztosan át fogok menni, és 1-1 napot eltöltök céltalan városnézéssel, sétával :)
A városnézés is érdekes lehet. Nem tudom hol laksz, de Pesten például vannak ilyen Free Walking Tour típusú séták idegenvezetővel. Nagyon sokat lehet tanulni is közben.
Szerintetek melyek azok a programok, amikre egyedül is elmehet egy nő? Sokat vagyok egyedül, de nem szeretném, ha a nyár élmények nélkül telne el.Nem nyaralásra gondolok, csak 1-1 napra.