Mit csináljak hétvégente, ha teljesen egyedül vagyok? Barátnők nem mindig érnek rá, barátom meg nincs. (beszélgetés)
Szia. Erről van szó. Sokan nyafognak egyedül vannak mit csináljanak.
Én lassan 9. éve vagyok egyedül de nem szoktam unatkozni. Varrogatok, olvasok szintén mint Te. Még felnőtt színezőkkel is foglalkozom. Raktam ki pár gyöngy képet is. Mikor mihez van kedvem. De közben a lakást csinálgatom szépen lassan ahogy csillag megy az égen.
Neked van igazad csináljon valami értelmes dolgot ami leköti.
Szia!
Már reégota nem ez a legnagyobb problémám, ami a fórumban elhangzott, de attól még élek valahogy... 😃 Unatkozol vagyis unatkoztal , hogy erre rátalaltal? 😊
Ha van meg a csoport és vki érdekelne 30 éves szingli vagyok. Sok fele programot szeretek egyelőre pasim nincs.
Barátnőkre fel 😊
Óóó hát olyan nincs!
Mindegyiknek van valami stiklije. :DD
Szerintem is.
De magyarázd meg ezt valakinek, akinek mindene a társaság, és a nyüzsgés.
Ez az! Én sem értem.
Ha egyedül vagyok, azt szoktam mondani: de jó, a világ legjobb társaságát élvezhetem a személyemben. :)
Én minden este egyedül vagyok! Sőt mondhatni évek óta, minden este egyedül vagyok( oké, kivéve ha elhúzok itthonról, vagy jönnek hozzám), de én mindig kitalálok valamit. Egyik este meguntam a hoxát, varrtam magamnak egy felsőt, könyvet olvastam, filmet nézek, pakolászok, főzök, stb...még egyszer sem nyafogtam, hogy unatkozom.
Mindig akad valami. Én nem értem ezt a lányt. :)
Sajnállak, hogy képtelen vagy megtalálni a helyed a világban ápolt, csinos, fiatal lány létedre.
Mindenen nyavalyogsz, ahelyett, hogy segítenél magadon. Minden erőd és képességed megvan hozzá, de te mindig vársz valakire: barátra, barátnőre, ki tudja kire.
Valami oka lehet annak, hogy ennyire magadra maradtál. És? Nézd a jó oldalát! Nem függsz senkitől, senki nem dumál bele az életedbe.
A millió fórum kiírása helyett pl. írjad a naplód, ahogy megígérted. De nem tartottad be, lassan egy éve, hogy nem írtál oda. Még egy hülye napló erejéig sincs benned kitartás?
Fel a fejjel, majd felvidítunk:)))
Sok sikert a tanuláshoz!
Igen, majd szeptemberben. Gyógyszertári asszisztens.
Ma bicajozni voltunk hárman, most értem haza. Estére szokott jönni a rosszkedv... :(
ez így igaz...
nyitsz ajtókat amelyeket csak az talál meg akire adott pill szüxéged van..ez lehet bármi már ha értenéd...
Nekem egyszer egy kedves férfi ismerősöm azt mondta, hogy nem kell keresni(!) a férfit, csak nyitottnak kell lenni és akkor jönnek Ők maguktól is!!!
és tényleg, igaza volt :)))
Hát én átérzem, én is mostanában sokat érzem magam egyedül, de én mondjuk olyankor mindig a tesómmal lógok vagy hazamegyek a családhoz. Egyébként javaslom, hogy ismerkedj a neten, barátság céljából akár. Illetve próbálj ki valami újat, ami eddig távol állt tőled, szerezz be egy új kisállatot, vagy menj el hobbiboltba, újíts be pár új kelléket, kapcsolj valami pörgős zenét és újíts fel otthon valamit, vagy kezdj bele házikészítésű karácsonyi ajándékokba. Mondjuk nem tudom mennyire szereted az ilyesmit, de szerintem tök jó móka, és azért nem olyan mint a házimunka. Gondolj arra, hogy végre van időd azokra a dolgokra, amikre eddig sosem volt. Kipróbálhatsz egy jó új receptet, ( lehetőleg valami olyat amit a párod nem szeretett volna :D) megtanulhatsz kötni vagy írhatsz egy novellát, amihez épp kedved van.
És gondolkozz el rajta, miért lehet erre az időszakra szükséged, illetve miért viseled ilyen nehezen az egyedüllétet.
További ajánlott fórumok:
- Mit csináljak? A szívemre hallgassak vagy az eszemre?
- Mit csináljak ezzel a nagy mértékű hajhullással? Szinte teljesen kopasz a fejem teteje
- Teljesen elment a hangom. Van valami jó tipp arra, mit csináljak, hogy hangom legyen?
- 6 hós fiam nem hajlandó kanállal enni. csak kiszopja bebőle a kaját, a száját nem nyitja ki. mit csináljak? teljesen kétségbe vagyok esve..
- Nagyon leégett az arcom.Egy órát napoztam de így is teljesen vörös lett az arcom.Mit csináljak, hogy holnapra elmúljon?
- 15 éve vagyunk barátnők. Mit csináljak, illetve vegyek neki?