Nagyon leégett az arcom.Egy órát napoztam de így is teljesen vörös lett az arcom.Mit csináljak, hogy holnapra elmúljon? (tudásbázis kérdés)
A tejföl hatásos, meg szerintem igyál jó sok vizet, hogy lehetőleg inkább hétvége felé hámoljon le az arcod, ha ennyire csúnya lett. Meg kenjed "nonsztop" valami bőrnyugtatóval, ami hidratál (magyaránt vízzel kicsit feltáplálja a bőröd).
Nekem régen volt klassz aloe-vera gélem, sajnos nevére nem emlékszem. De amiket a többiek írtak, azok is nagyon jók és hatásosak.
Panthenolod van? Az is jó égésre.
Máskor majd kenj az arcodra is naptejet.
Akkor sok-sok piros arcú emberke fog szaladgálni az utakon, nyugodtan menj suliba!
Az enyém is szép piros lett, mert itt is gyönyörű idő volt.
Aludj jól, jó éjszakát neked!
Nagyon sajnálom!
Ne aggódj, másnak is piros lesz az arca, ha olyan szép napos idő volt nálatok is!
Biztos, hogy holnapra nem fog elmúlni!
Én is így jártam egy hete!
További ajánlott fórumok:
- Mit csináljak? A szívemre hallgassak vagy az eszemre?
- Mit csináljak ezzel a nagy mértékű hajhullással? Szinte teljesen kopasz a fejem teteje
- Mit csináljak hétvégente, ha teljesen egyedül vagyok? Barátnők nem mindig érnek rá, barátom meg nincs.
- Teljesen elment a hangom. Van valami jó tipp arra, mit csináljak, hogy hangom legyen?
- 6 hós fiam nem hajlandó kanállal enni. csak kiszopja bebőle a kaját, a száját nem nyitja ki. mit csináljak? teljesen kétségbe vagyok esve..
- Ostyaképes tortát készítek. Ha ma teszem rá a tortára a képet, akkor az nem fog holnapra teljesen elázni?