Mit csináljak ezzel a nagy mértékű hajhullással? Szinte teljesen kopasz a fejem teteje (beszélgetős fórum)
Van már valami?
Mit intéztél?
Örülök neki:)
Remélem kiderül valami, amit lehet kezelni:)
Majd írd meg mindenképpen, hogy mit derített ki!
Irok majd,ha van valami fejlemeny!
Koszonom neked,hogy megadtad az elerhetoseget! Orok halam! Irok majd! Pusziii
ui: bocsi az irasert,de telorol irol es elegge gaz a billentyuzet!!
Sziasztok! Bocsi,hogy nem irtam csak nagyon el voltam havazva!
Mar 2x voltam a doktor nonel! A letezo legtobb verveteli vizsgalatra elkuldott! Pajzsmirigytol kezdve mimdenhova. Tegnap volt a 3 pontos terheleses cukor vizsgalat! Meg penteken es 24.
Voltál a dokinál?
Jelentkezz! Látom nem voltál itt napok óta....
Mint többnyire a főnökök.
Hashajtót nekiii! :D
Na, jó azt ne, de megérdemelné!
Annyit mondtam,hogy hoxan kaptam meg a szamat es,hogy hajhullas es szorosodes all fent nalam,de senki nem foglalkozik velem :-(
Kepzeljetek a mensim is kesik pontosan 1 hete,de a draga fonokom nem enged el ma orvoshoz,mert reggeltol estig bent kell lennem :-(
Én biztos vagyok benne, hogy PCOS.
Majd a doki kideríti.
Igen hivtam kaptam jovohet szerda reggelre ido pontot :)
Holnap meg kivaltom a patikaban azt a hajszeszt amit itt ajanlott az egyik kedves hozzaszolo.
En is biztos vagyok benne,hogy hormon lesz a bibi...:-( irok majd nektek,hogy mi a fejlemeny.
A leírtak alapján laikusként biztos vagyok abban, hogy valami hormonproblémád lehet.
Disznóság, hogy nem foglalkoznak a hajhullásoddal, szőrösödéseddel, ami túl azon, hogy esztétikai probléma, tünete valaminek, amit mielőbb meg kellene találni.
Ne hagyd magad, mindenhol mondjad, hogy aggódsz, mert nem tudod, hogy mi okozza a tüneteket, amik mellett egyetlen, magára valamit adó orvosnak nem szabadna szó nélkül elmennie.
Hogy fogadni fog engem,mert ha nem tenyleg nem tudom kihez forduljak
Reggel el akarok menni nogyogyaszhoz,mert megint 5 napja kesik,de elegge gorcsolok. Szerintetek ha esetleg meg jonne,akkor menjek el ugy is vagy varjak,mig elmulik?
Probalok nem elkeseredni meg jobban,csak a lelkem nagyon faj,mert meg felkotve frissen megmosva is latszik a fejborom :-( az allam vegig csupa fekete hosszu szor,igaz ki van szokitve,de az allam csucsan eros fekete es onnan csipeszelni kell :-(
Nagyon bizok benne
Sajnos nincsen senkim Pesten :-(
Holnap delelott el fogok mennyi nogyogyaszhoz is es utana felhivom a doktornot. Elmondom neki,hogy mindenki vissza utasit es senki nem segit rajtam :-( hat ha most..
Elküldtem a doktornő elérhetőségét. Lehet nem írtam, hogy a Baros utcában van a 8. kerületben.
Hívd fel és kérdezd meg, hogy melyik nap mehetnél hozzá. Arra készülj, hogy a délelőttöd rá fog menni. Mondj el neki mindent, ő el fog küldeni vérvételre és utána tovább, ha kell, de már ő is fog mondani valamit.
Nyugi!
Sziasztok csajok
Kb 3 perc alatt lerendezett,majdnem sirtam es meg igy se erdekeltem :-( adott beutalot endrokinologushoz es kozolte,hogy a Honvedba tartoznak es mivel nincs bejelentett lakcimem Pesten, igy nem biztos,hogy fogadni fognak,mert tul sok a beteg es az ilyeneket,mint en kidobjak!!!! Menjek oda ahova tartozok 300 km-rel arrebb :-( :-(
Kekirisz kerem szepen a haziorvosnak a nevet akit emlitettel. Most mondjatok meg oszinten mit csinaljak?? Ahhoz,hogy maganba menjek kellene 30-40 ezer forint,de ennyim most nincsen :-(
További ajánlott fórumok:
- Mi hatásos a hajhullás ellen?
- A hajhullás
- Mit csináljak hétvégente, ha teljesen egyedül vagyok? Barátnők nem mindig érnek rá, barátom meg nincs.
- Teljesen elment a hangom. Van valami jó tipp arra, mit csináljak, hogy hangom legyen?
- 6 hós fiam nem hajlandó kanállal enni. csak kiszopja bebőle a kaját, a száját nem nyitja ki. mit csináljak? teljesen kétségbe vagyok esve..
- Nagyon leégett az arcom.Egy órát napoztam de így is teljesen vörös lett az arcom.Mit csináljak, hogy holnapra elmúljon?