A szomszéd nő egyedül él 38 évesen állandóan könyvet olvas, inkább menne férjhez, lenne gyereke is. (beszélgetés)
De azé, Szokotte , Tud-e főzni, ?
Tiszta, ápolt Hölgy?
"Nem bántom én csak furcsálom.
Igen,férjem van 3 gyerekem."
És akkor erre vered magad?
Te vagy a "jó szomszéd"?
Azt mondja már meg valaki, hogy kinek mi a kórság közé van ahhoz, mit csinál a szomszédja.?
Nem mindegy,? ha nem zajong, nem ellenséges, ha bármit csinál is, amivel nem zavar másokat,
Furcsálod? Biztos, hogy jó szót használsz?
Én azt furcsálom, hogy egyre több olyan ember van, aki beleüti az orrát pl. a szomszédja életébe.
Kinek mi köze van ahhoz, hogy a mellette lakó, hogyan él? Bezzeg, ha verné a párja, akkor senki nem foglalkozna vele, csak becsukná az ablakot, hogy ne hallja...
Nagyon nem bírom az ilyen kotnyeles, akadékosodó szomszédokat.
Két dolgot tehetsz: megkéred, hogy időnként vigyázzon a gyerekeidre, vagy kérj kölcsön egy könyvet. Van egy olyan gyanúm, az a bajod, hogy neked nincs időd olvasni.
Egy szintén 3 gyerekes anya
Mi közöd hozzá?
Lehet, hogy hasznosabb lett volna neked is könyvet olvasni gyerekcsinálás helyett.
Jó, hogy így ráérsz a családod mellett másokkal is foglalkozni.
Kamerán keresztül látod, hogy állandóan könyvet olvas ? Vagy ő mondta ? Ha csönd van nála, talán valahol épp randija van. Minden percét nem hiszem, hogy elmeséli Neked !
Nekem két gyerekem van, - voltak ők kicsik is - akkor tudtam, mit csinál a szomszéd, ha kint összetalálkoztunk a ház előtt.
Vagy inkább ne! Miért is kellene? Hogy kiszolgáljon egy férjet, meg 3 gyereket? Így azt csinál, amit szeretne és boldog, stessz mentes élete van. Miért fáj ez neked?
Egyébként meg nem tudhatod, hogy miért nincs gyereke férje.
Furcsállod....
Mit? Hogy neki nincs gyerek?
Lehet,hogy ő ìgy boldog!
További ajánlott fórumok:
- Hol tehetek panaszt a szomszéd kutyája ellen, átmászik a kerítésünkön, és sok kárt tesz a kertben és itt zabál állandóan.
- Állandóan kéregetni járó szomszéd
- A szomszéd állandóan ütvefúr.. kb. 3 hete! Folyamatosan!!
- A felettünk lévő szomszéd állandóan zaklat, mit tegyek?
- Szomszéd kutyáját állandóan kiengedik
- Mit tennétek, ha a kisfiatokat a szomszéd néni állandóan hívogatja át, de ti nem akartok ilyen túl szoros barátságot?