Imádok focizni nő létemre ez normális? (beszélgetés)
Sziasztok!
Hobbi jellegű csapatunkba várjuk lelkes lányok és hölgyek jelentkezését kispályán focira! A focicsapatunk 27-50 éves kor közötti, lelkes csajokból áll.
Keresünk olyan lányokat, hölgyeket, akik szívesen csatlakoznának hozzánk és heti rendszerességgel színesítenék a csapatunk edzéseit, valamint meccseit is :)
A tudásszint csapaton belül is nagyon megoszlik, azaz teljesen kezdő, de lelkes hölgyek jelentkezését ugyanúgy várjuk, mint a már labdával találkozott és azzal jó barátságot ápoló kolleganőket :)
Bővebb info, kapcsolat, edzéshelyszín, stb. itt:
szia:)
én sosem voltam csinos. inkább kövér viszont ez sosem akadályozott abban hogy tényleg szeretek focizni, és játszottam is.
a férfiak a focit férfias sportnak találják, bár az én vőlegényemnek tetszik hogy szeretek focizni mert ő is, és így együtt szoktunk játszani :)
Sziasztok :)
Most öszintén: Mér baj az ha csinos hölgyek is fociznak??
Természetesen normális!
Lánynak én is szerettem focizni.
Végre valaki!!Én is imádok focizni.Még mindig,pedig már 37 vagyok.Ha úgy érzem tele a hócipőm az egész világgal,irány az udvar a gyerekkel meg a férjemmel.
Jobb mint bármilyen nyugtató!Sajnos én is térdműtéten gondolkodom,csak eléggé félek.Nem tudom utána jobb lesz-e.
Én suli csapatban játszottam, több meccset is nyertünk de csak egy kis ideig mert kiderült hogy porcos a térdem..:( és 3 hónapig alig tudtam még menni is.
( nem ettől lett porcos hanem hogy hetente 14-16 km-t kellett gyalogolnom oda vissza..)
mostmár itthon vagyok, nincs jelenleg női csapat ahol játszanék, mert még nem is focizhatnék ( elvileg..:D ) de azért már próbálkozom kis ideig mert nem akarok lemondani róla ezvan szeretem. Vőlegényemmel játszok sokat, ő is szeret focizni:) Egy jóideig még ez is elég lesz.
Normális és dícsértes! :)
Sportolni mindig kell!
Nálunk a lányom szeret focizni, 17 éves. Leigazolt középcsatár volt az MTK-ban, nagy tehetségnek tartják az edzők, de abbahagyta, mert nem versenyszerűen szeret focizni.
Ti hol fociztok? Lehet csatlakozni esetleg?
Sziasztok :D
Én nem csaj vok hanem pasi :D én utálom a focit:D azt hittem az van kiirva hogy fözés :D
Szerintem nem ciki hogy nö létedre szereted a focit :D nekem ez a véleményem...
üdv és pusza nektek hölgyek!!
Hát a cím mindent elárul. Én tényleg nagyon szeretek focizni, kapus lenni, csatár lenni mindegy.
Ha van még valaki aki szeret nő létére focizni írjon mert lassan cikinek érzem:D
További ajánlott fórumok:
- Nagycsaládos anyuka létemre fizetni kellett a tankönyvekért! 30000 Ft volt! Mit szóltok hozzá?
- Zavaro-e szamodra, hogy Ukran-magyar letemre a Hoxa-n vagyok? Idegesito-e szamodra a helyes irasi hibaim?
- Nő létemre, okosabb vagyok a páromnál
- Furcsán néznének rám az emberek, ha felnőtt nő létemre rollerrel közlekednék?
- 35 éves létemre nem tudok főzni.
- Normális hogy 21 éves létemre vannak ősz hajszálaim?