Normális hogy 21 éves létemre vannak ősz hajszálaim? (tudásbázis)
Nekem fele hajam osz volt 21 evesen!
Teljesen normalis, genetika.
Nem, nem normális, de ki mondta, h normálisnak kell lenned ?
Mg mi a normális?
Nem, nem normális, de ki mondta, h normálisnak kell lenned ?
Mg mi a normális?
Genetika, alkat, hajlam öröklés...azt nem mondom, hogy normális és így van jól, de még akár jól is állhat. Nem vagyunk egyformák...ebben sem.
49 vagyok, pár éve kezdtem el őszülni de csak szálanként 1-2 megcsillant a fényben. Most már szépen-lassan szaporodtak, de még mindig jól áll, olyan csillogó beütést tulajdonít a hajamnak.
Néha festem csak, gyógynövényes krémhajfestékkel, ami nem lenő, hanem többszöri mosás után lekopik.
Sokan mondták: ha nekik csak ennyi lenne, ők még néha sem festenék, hallgatok rájuk:)
Nekem 35 evesen egy szal sincs.
Asvanyi anyagok hianya, pajzsmirigyproblemak, B12 vit. hiany is kozrejatszhatnak, erdemes nem legyinteni ra, hanem atgondolni, minden rendben lehet-e.
Szerintem hülyeség, hogy stressz miatt lesz valakinek fiatalon ősz haja.(az elmúlt éveim nem igazán voltam stressz mentesek még sincs egy db ősz hajszálam sem és már 38 leszek)
A genetika az már inkább okolható ez miatt, de abban sem vagyok biztos (anyum és apum is korán őszült, sőt nagy szüleim is, öcsémnek is vannak ősz hajszálai már, nekem meg nincs). Láttam már olyan 80 éves nénit akinek nem volt egy db ősz hajszála sem és a haja soha nem látott festéket. Ilyen is van, meg olyan is, hogy valaki már 10 évesen őszül. Kinek mit dob a gép.
Nekem is 23-24 évesen jelentek meg az első ősz hajszálaim, stressz:)
De úgyis imádom festeni a hajam, úgyhogy ettől nagyobb baj, tényleg ne legyen!
További ajánlott fórumok:
- Zavaro-e szamodra, hogy Ukran-magyar letemre a Hoxa-n vagyok? Idegesito-e szamodra a helyes irasi hibaim?
- Nő létemre arról fantáziálgatok hogy összebújnék egy másik...
- Gáz hogy magyar létemre román számokat hallgatok?
- Én nem értem, hogy miért nő létemre kellene megmondjam,...
- Hogy tudjuk megakadályozni hajszálaink töredezését?
- Mit tegyek, hogy az ősz hajszálaimat tökéletesen befogja a festék? Szőkésbarnát szoktam használni