35 éves létemre nem tudok főzni. (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Jutazsákos lisztből mérte ki a boltos, amibe könnyen belekerült a zsák anyaga. Ezért is kellett átszitálni, és igen, könnyebb lett tőle a tészta.
Arra azért vigyáztak a boltosok, hogy inkább 5 dkg-mal kevesebb legyen, mint több.
Valamelyik nap csodálkoztam el éppen, az egyik üzletajtó az 5 kg-os súllyal volt kitámasztva. Minthogy beadta volna a múzeumba, mint megbecsülendő régiséget. :))
Ez nem életkor kérdése.
Jelen korunkban bárki le tud utánozni egy youtube főzősvideót, ha olvasni nem akar receptet. Ebben áll a nagy "főzni tudás".
Nem tudok . .nem tudok..
Csak akarni kell.😉
Én még zsákos lisztre emlékszem gyerekkoromból, szitálták felhasználás előtt. Utána talán 2 kg-os csomagolásúak voltak először, vagy nagyobb?
Régi mérleg még megvan falun :) Két tányéros, egyikben a súlyok, másikban áru. Belegondolok, digitális grammjaihoz képest akár 5 dekát lazán tévedett.
Én is úgy vagyok vele.
Ha valahol találkozok egy addig ismeretlen kajával, már az első olvasás közben előjönnek az ötletek, mit, hogy módosítok rajta, hogy saját ízlésem szerinti legyen. :))
Uhhhhhh, máris imádom, köszönömmm :))
Sült csülök airfryerben Szokytól, és a Feri kukorica-cukkini főzeléke jó kis szombati ebéd lesz 🤗
További ajánlott fórumok:
- Jogos, ha a férjem azt mondja, hogy rossz anya vagyok, mert nem tudok finomakat főzni?
- 45 éves nő létemre simán letegezett a 35 éves fogorvos.
- 30 éves létemre apám megütött. Sokkolt a dolog.
- Segítség, nem tudok főzni :(
- Normális hogy 21 éves létemre vannak ősz hajszálaim?
- Nem tudok már mit főzni, ötleteket szeretnék!