Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » 3 barátnő a szomszédban együtt él 40 évesek.Úgy látom... fórum

3 barátnő a szomszédban együtt él 40 évesek.Úgy látom... (beszélgetés)

17. Érdekes73 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 12:56
Hogy mik vannak...
16. michelle.r (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 12:37

Talán jelentkezz, hátha egy helyett hármat kapsz. 😂😂😂

Vagy fogd munkára a szürkeállományodat, hátha bevillan a gondolat, hogy jelen gazdasági körülmények között talán ezt találják a legjobb megoldásnak.

Elnézve az irányt, szerintem jellemző lesz, nagyon sokan nem fogják tudni megfizetni a bérleti díjakat, osztozni még mindig jobb lesz, mint egy lepukkant, nagyi után maradt felújítatlan lyukban dekkolni.

15. xochipilly (válaszként erre: 2. - Epresturmix)
ma 11:21
Ha neki sz@r, legyen már másnak is az 🙄 Tipikus.
ma 08:51
Éljen úgy mindenki, ahogy akar. Már olyat is hallottam, hogy két barátnő vagy barát veszik fel a hitelt és vesznek ingatlant közösen. Nem leszbik és nem melegek.
13. tien (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 08:16
Közöd?
12. Shya (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 21:36
mindenkinek mást jelent a normalitás. nekik ez az. pl egy leszbikus nő sem fog férjhez menni és arra is kisebb sansz van, h gyereket vállalhasson. számtalan oka lehet, h ők miért döntöttek ki; szexuális orientációtól elkezdve (esetleg hárman alkotnak egy "párt" ez sem lenne a világ 8. csodája), az anyagi megfontoláson keresztül bármi. mint mondod, boldogok. felteszem, nem bántanak senkit. akkor nem értem, mi a baj ezzel.
11. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 20:03
Na, még egy lufi, mielőtt vége a hétvégének!
tegnap 19:32
És mégis milyen szerepet töltesz be az életükbe hogy te megmond nekik mit hogy kéne, és mi a helyes? Hagyj nekik békét, és foglalkozz a saját eleteddel. Talán abba is fogsz kivetni valót találni ha erősen koncentrálsz.
tegnap 19:31
3 barátnő a szomszédban együtt él 40 évesek, hány négyzetméteres ház kell nekik ahhoz hogy ne szüljenek gyereket 5 éven belül, ha nem tartanak malacokat? 🤣🤣🤣
tegnap 19:25
Jó az ilyen összetartás barátnők között
7. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 19:18

Az a nem normális, hogy abba ütöd az orrod amihez semmi közöd.

Nincs neked saját életed?

6. Myra
tegnap 18:57
Ha ők boldogok akkor téged mi zavar? Az az ő életük.
5. Regin_a (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 18:56
Állj eléjük, toppancsál és mondd meg bátran a szemükbe
4. hottie (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 18:54
Honnan tudod ilyen pontosan, hogy nekik mi kellene?:P
3. Archer84 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 18:54

Mindenkinek az a normális, amit annak tart. Az a nem normális, ha mások mondják meg, hogyan éljenek.

Nagyon sok ember elvan egyedül, vagy kapcsolatban, de gyerek nélkül. Ide tartozom én is.

tegnap 18:53
Vajon neked hány éve kellett volna befejezni a hàzasságodat? Nem tűnsz boldognak…
tegnap 18:53
"3 barátnő a szomszédban együtt él 40 évesek.Úgy látom nagyon boldogok,de szerintem ez nem normális.Férj,gyerek kéne nekik inkább."

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook