Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Kabáttisztításhoz melyik pesti tisztítót tudjátok ajánlani jószívvel? fórum

Kabáttisztításhoz melyik pesti tisztítót tudjátok ajánlani jószívvel? (beszélgetés)

12. fokhagyma (válaszként erre: 10. - Anyagi)
jan. 27. 21:25
Nem én próbáltam, de egy ismerősöm igen, és jót mondott róla. Rendesen, szépen dolgoztak, már több dolgot is vitt hozzájuk. Csak ezért mertem ajánlani.
11. Channa* (válaszként erre: 6. - Anyagi)
jan. 27. 19:42
Igen, én is ilyenről beszélek, azaz bélelt szövetkabátról, ami ugye téli, így van benne vatelin is.
10. Anyagi (válaszként erre: 5. - Fokhagyma)
jan. 27. 19:21

No ez a tisztító láncolat, amiről - legalábbis a környékünkről valókról - annyi rosszat mondtak!

De, gondolom, egy helyen történik minden felvételi helyről érkezett anyag tisztítása!

Te próbáltad???

9. Anyagi (válaszként erre: 5. - Fokhagyma)
jan. 27. 19:18

Köszönöm szépen!

Most már csak arra megyek, hogy Pesten legyen! 😊

8. Anyagi (válaszként erre: 4. - Ae4e2771d0)
jan. 27. 19:17

Köszi!

De ezt sem feltétlenül erőltetném, mert az anyag nem bolyhos!

7. Anyagi (válaszként erre: 3. - Ae4e2771d0)
jan. 27. 19:16

Azért egy dzseki egészen más!

Azokat én is mosom! És az edzőcipőket is!

De ez nem szívesen tenném tönkre mert igen elegáns és csinos!!!

6. Anyagi (válaszként erre: 2. - Channa*)
jan. 27. 19:15

Hát... azért kimosni nem merném...

Ez egy bélelt szövetkabát!

Persze, Isten tudja milyen szövet.

5. fokhagyma (válaszként erre: 1. - Anyagi)
jan. 27. 13:24

Nem tudom, az mit jelent, hogy a környéketeken. Én az én környékemről tudok mutatni, ami állítólag nagyon jó. Még az árakat is meg tudod nézni.

[link]

4. ae4e2771d0 (válaszként erre: 3. - Ae4e2771d0)
jan. 27. 12:16

Lemaradt.

[link]

3. ae4e2771d0 (válaszként erre: 2. - Channa*)
jan. 27. 12:15
Nekem is az a véleményem. Szoktam mosni a dzsekijeimet, és teszek a szárítóba 4 ilyen labdát. Úgy jönnek ki, mint az új.
jan. 27. 12:08

Szerintem a mostani szövetkabátok, nem szövetből vannak, azaz nem a klasszikus szövetből.

Nem tudom, hogy mikor vetted.

Én, ki szoktam mosni a szövetkabátokat is mosógépben 30-40 fokon, majd kilógatom és felgőzölöm azzal a kési gőzölővel.

Semmi bajuk a kabátok. Ezek már nem gyapjúból és hasonlókból készülnek, hogy bajuk legyen.

jan. 27. 11:50

Kabáttisztításhoz melyik Pesti tisztítót tudjátok ajánlani jó szívvel???

Körülnéztem a neten és nagyon sok rossz/nagyon rossz véleményt olvastam bármelyikről, ami a környékünkön található!

És milyen árakat tapasztaltatok? 2/3-os szövet kabát!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook