Kabáttisztításhoz melyik pesti tisztítót tudjátok ajánlani jószívvel? (beszélgetés)
No ez a tisztító láncolat, amiről - legalábbis a környékünkről valókról - annyi rosszat mondtak!
De, gondolom, egy helyen történik minden felvételi helyről érkezett anyag tisztítása!
Te próbáltad???
Köszönöm szépen!
Most már csak arra megyek, hogy Pesten legyen! 😊
Köszi!
De ezt sem feltétlenül erőltetném, mert az anyag nem bolyhos!
Azért egy dzseki egészen más!
Azokat én is mosom! És az edzőcipőket is!
De ez nem szívesen tenném tönkre mert igen elegáns és csinos!!!
Hát... azért kimosni nem merném...
Ez egy bélelt szövetkabát!
Persze, Isten tudja milyen szövet.
Nem tudom, az mit jelent, hogy a környéketeken. Én az én környékemről tudok mutatni, ami állítólag nagyon jó. Még az árakat is meg tudod nézni.
Szerintem a mostani szövetkabátok, nem szövetből vannak, azaz nem a klasszikus szövetből.
Nem tudom, hogy mikor vetted.
Én, ki szoktam mosni a szövetkabátokat is mosógépben 30-40 fokon, majd kilógatom és felgőzölöm azzal a kési gőzölővel.
Semmi bajuk a kabátok. Ezek már nem gyapjúból és hasonlókból készülnek, hogy bajuk legyen.
Kabáttisztításhoz melyik Pesti tisztítót tudjátok ajánlani jó szívvel???
Körülnéztem a neten és nagyon sok rossz/nagyon rossz véleményt olvastam bármelyikről, ami a környékünkön található!
És milyen árakat tapasztaltatok? 2/3-os szövet kabát!
További ajánlott fórumok:
- Honnan tudjátok hogy a párotok az igazi?
- Nem tudjátok, hogy melyik városban van olyan fal, ahová a szerelmesek feltehetik a lakatjukat? Budapesten van?
- Milyen környezetbarát WC tisztítót tudnátok ajánlani?
- Gennyes gyulladt körömágyam tegnap orvos tisztította ki, normális hogy még most is fáj?
- Ki mivel takarítja a sütő belsejét? Valami olyan tisztítót keresek, ami fertőtlenít is, de nem túl erős vegyszer!
- Szekszárdiak !Hol lehet kárpit tisztítót kölcsönözni?