Milyen környezetbarát WC tisztítót tudnátok ajánlani? (tudásbázis kérdés)
szódabikarbóna + ecet
a WC-d ragyogni fog,a kefét hagyd a budiba ,fél órára csukd le a tetejét majd keféld körbe
Sziasztok. Van egy másik házi praktikás fórum is, ha gondoljátok ott is körbenézhettek...
Mindjárt megnézem a linkjét...
Szia!
Ha a víz megáll ott (hiszen amiatt vízköves ott), akkor az ecet is. Estére vagy csak egy kevés időre löttyints oda ecetet, hagyd állni és ne azonnal, hanem később töröld le a szenneződést.
Mi évek óta nem használunk wc-tisztítót, se illatosítót, csak a jó öreg wckefét és vizet öblítésnek.
Ha valaki rendszeresen körbekefézi a wcjét, nem lesz sem büdös, sem vízköves...
Sajnos csak Pesten találtam egy boltot, ahol kapható: White Lotus Natur- biodrogéria és biokozmetikai szépségszalon
1015 Budapest, Csalogány u. 4/a (Fő u. sarok)
Én a mosószerrel és mosogatószerrel együtt szoktam interneten keresztül rendelni.
Összetevők: citromsav 5-15%: feloldja a vízkövet,
kókuszzsíralkoholszulfát és
cukortenzid 515%, növényi
sürítőanyag kevesebb, mint 1%, természetes
illóolajok kevesebb, mint 1% (cédrus, citronella
[citromolaj, geránium, lime])
Hát, házi praktikát, azon kívül, hogy citromsav, nem tudok. Bocsi :)
További ajánlott fórumok:
- Takarítsunk környezetbarát módon!
- Hangulat - te döntöd el, hogy milyen, vagy a környezet befolyásolja?
- Milyen fehérítőt használsz, hogy igazán fehérek legyenek a ruhák? Környezetbarátabb megoldás érdekelne
- Milyen környezetvédelmi szabályokat kell betartania egy cégnek az elhasználódott eszközökkel kapcsolatosan?
- Van itt szociális munkás? Fogyatékkal élő személy és családja, környezete támogatására milyen szociális munka módszerek vannak?
- SZTE TTIK Környezettudomány Msc után milyen esélyei vannak egy frissdiplomásnak? Milyen munkakörökben lehet elhelyezkedni?