Nem nagyon vagyok járatos az internetes rendelés témájában. Jobban szeretek bemenni valahová, és levenni a polcról... Nincs vmi olyan bolt, hogy ilyet fixen lehet kapni?
Én is próbáltam vagy két kollekció mosóparfümöt, de nagyon nem tetszettek. Volt amelyiknek az illatától konkrétan rosszul voltam amikor a gépbe tettem aztán meg semmit sem éreztem és csont kemények maradtak tőle a ruhák. Nekem a mosódió után kell valami illat.
6 kg-os töltethez szoktam adni én 2-3 evőkanálnyit. Igaz én mosódióval mosok mellette. Amit még ajánlok a a mosóparfüm. Környezetbarát, sokáig elég és nagyon jó illatok vannak.
Azért a vanishnél biztos, hogy környezetbarátabb! Elvileg teljesen semleges biológiailag! Én mosógépben használom, tehát fogalmam sincs, hogy habzik-e.
Hol szerzel be tömény Na carbonátot? Mennyi kell belőle? Kipróbálnám azt is!
Ezek egyike sem környezetbarát és az ecoverben is van minden más a natriumperkarbonáton kívűl. Mulkor kipróbáltam és habzik- de minek??? És miért tesznek bele még mást is amikor önmagában sokkal hatásosabb, mert töményebb. Bár ez csak egy költői kérdés- mert gondolom az eladási ár miatt.