Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Felnőttként online játékokkal játszani fórum

Felnőttként online játékokkal játszani (beszélgetés)

1 2
47. Archer84 (válaszként erre: 46. - Amaunet)
ma 06:39
Azért nem néhány szót. A dalszöveget teljes egészében én írom.
46. Amaunet (válaszként erre: 42. - Archer84)
tegnap 23:25

Ha nem az ember készíti a művészeti alkotást, ha nem az ember fejezi ki magát általa, akkor azt minek nevezzük?

Vagy hogyan kéne ezt elképzelni? Bedob az ember néhány szót, ami az érzelmeire utal és abból majd születik egy dallam vagy egy kép?

45. Shya (válaszként erre: 43. - Regin_a)
tegnap 23:10

"az a nem egészséges kategória nálam"

nálam. senki nem tudja meghatározni (egy hozzáértő orvos talán), véleménye viszont mindenkinek lehet, a véleményemet írtam le :)

44. Shya (válaszként erre: 42. - Archer84)
tegnap 23:05

persze, az idős, vagy valamilyen szempontból korlátozott emberek segítségeként jó felhasználás lenne. abban viszont nincs annyi lovetta valószínűleg.

igen, láttam ezeket az appokat...nem tudom...az ember többek között attól ember, h vannak hibái. ez a tökéletesség-mánia egészségtelen és azt is elérik vele, h az emberek még jobban elidegenedjenek egymástól. el tudom képzelni, h sokan választják majd ezt a lehetőséget, ahol nem kell egy élő partnerrel "bajlódni". egyszerűen hajlamosak vagyunk a könnyebbnek tűnő megoldásokat választani.

igen, az AI zenekészítés, v képkészítés jópofa tud lenni, mindennek van jó oldala is persze.

43. Regin_a (válaszként erre: 41. - Shya)
tegnap 23:01

az a nem egészséges kategória"

Másnál magasabb a határ. Ki tudná meghatározni ezt?!

42. Archer84 (válaszként erre: 41. - Shya)
tegnap 22:36

Vannak már konkrét olyan alkalmazások, ahol virtuális barátnőt alkothatsz magadnak, amit aztán később az AI szexbaba fejébe is feltölthetsz...borzasztó. De a férfi szexbabákra is növekszik a kereslet.

Az egyetlen, aminek én el tudnám képzelni, hogy pl időseknek segíteni,társalogni, mint az Én, robot filmben.

Viszont az AI zenekészítést jelenleg nagyon élem.

41. Shya (válaszként erre: 39. - Archer84)
tegnap 22:09
őszintén szólva, mikor anno olvastam a katonai felhasználási lehetőségről (asszem, erre már elég konkrét tervek vannak), nyilván nem a legszebb jövővel kecsegtető dolog, de nem lepett meg, sajnos. a szexrobotok népszerűsége elég kiábrándító a számomra, amikor pedig valaki érzelmeket kezd táplálni egy ilyen "partner" iránt, az a nem egészséges kategória nálam és végtelenül szomorú. ezt nem lekezelésből mondom, tényleg sajnálom ezeket az embereket.
40. Archer84 (válaszként erre: 37. - Shya)
tegnap 21:46
Robotikával kapcsolatban vannak nagyon jó filmek és sorozatok, pl Westworld, Ex Machina, de a sort hosszan lehet folytatni.
39. Archer84 (válaszként erre: 37. - Shya)
tegnap 21:45
Igazából melyik két szféra. Mert bár most elsődlegesen a szexipar teszi ezt, a másik a katonai felhasználás lesz...hello Skynet.
38. globus (válaszként erre: 35. - Görögtánc)
tegnap 21:34
Mi Traviant játszottuk.
37. Shya (válaszként erre: 33. - Archer84)
tegnap 21:27
engem azért fogott meg ismét ez a téma, mert - mint sok film és játék, - a robotika fejlődésével közelíti meg a kérdést. számomra ijesztő, h mennyire aktuális a kérdés, elnézve a humanoid robotok (vagy mi a szöszi) fejlesztését. a fejlődés alapvetően jó dolog, de azért az beszédes, h ezeket a gépeket melyik szféra tudja felhasználni a leginkább.
36. Shya (válaszként erre: 32. - Regin_a)
tegnap 21:18
én nagymamámat tanítottam délutánonként anno :) (akkoriban 80 körül járt már). most már hekkeli a NASA-t, egyik nap azzal hívott fel, h a tabletjéhez lehet-e pendrive-ot csatlakoztatni. (fogalmam sincs, mikor vett tabletet, és hol olvasott a pendrive-okról)
35. Görögtánc (válaszként erre: 1. - Kérdés1)
tegnap 21:00
Férjem RDR-ezik , régen loloztunk mindketten, már nem. Volt Farmerámám is. Én már nem játszom semmivel, valahogy elment a kedvem tőle.
34. Myra
tegnap 19:54
Ha megfigyeljük az élővilágot az állatok is játszanak felnőtt korukban.
33. Archer84 (válaszként erre: 30. - Shya)
tegnap 19:43

A játékból lett a sorozat. Én csak azt láttam, de majd valamikor meg akarom nézni a játékot. Nekem tetszett a sorozat, volt mondanivalója laikusoknak is. Nekem az etalon az az Assassin's Creed 2 Desmond/Ezio sztorija, ráadásul ennek van tudományos alapja is (mármint az, hogy az őseink emlékeit a génjeinkben őrizzük). A másik kedvenc a Skyrim volt, de igazából nincs már annyi idő ezekre, most fontosabb a miért-ekre megtalálni a válaszokat.

A "mitől ember az ember" téma pedig szerintem sosem lerágott, pláne hogy a valóságban sem tudjuk már ezt olyan egyértelműen meghatározni.

32. Regin_a (válaszként erre: 31. - Shya)
tegnap 19:37
mA MEG AZ Ő FIA HÜLYÍTI AZ AI/MI-t. Nekem meg fogalmam sincs erről. Öreg kutyának új trükköt nehéz lenne tanitani :)
31. Shya (válaszként erre: 28. - Regin_a)
tegnap 19:25
ebben is sok igazság van. ha a gyerekek elkezdenek érdeklődni egy játék iránt, ahhoz egy idő után bele kell kissé mélyedniük az informatikába is. és, idegen nyelveket én spec úgy tanultam a leghatékonyabban, h engem lekötő filmeket, sorozatok néztem, zenét hallgattam és játékokkal játszottam, v streameket néztem. tulajdonképpen a "szórakoztató tanulást" abszolút kimerítik szerintem. aki azt feltételezi ezek agyrohasztó, értelmetlen dolgok, valószínűleg nem igazán ismeri a játékokat. nem baj, ha valakit ez nem köt le, de megítélni úgy érdemes valamit, hogyha legalább belenézek előtte.
30. Shya (válaszként erre: 23. - Archer84)
tegnap 19:20
igen igen. engem most a The Last of Us game vonzott be (talán leírom magam, én a sorozatot nem néztem, ez a játék sem a legújabb, szóval nem tudom, a sorozatból csináltak-e játékot, v fordítva.) a sorozatba épp csak belenéztem, nekem nem tetszett, de a játék kellemes meglepetés volt. ami szerintem egy mestermű, az a Detroit; Become human. talán lerágott csont a téma (mitől számít embernek az ember) de én nem tudom megunni, a játék megközelítése pedig szerintem nagyon kreatív és felkavaró.
29. Regin_a (válaszként erre: 27. - K-né Zsóka)
tegnap 19:19

Olyanom volt, belekötöttem! Látszott hogy nem féreütés volt

És?

A kigúnyolás talán nem helytálló, de legyen. Mit lehet ilyen hülyeségre válaszolni mást mint amit a többség

28. Regin_a (válaszként erre: 1. - Kérdés1)
tegnap 19:16

Jut eszembe

Én még a Commodore/Amiga világban kezdtem játszani a nevelt fiammal

Ma nem lenne olyan jól fizető állásban ha akkor nem játszunk

A játék kiírt valamit. Gyerek rohant "mit mond-mit mond?" szótárazd ki, mondtam

Ma szvsz 1milla kb a fizetése és bejárta a világot IT vonalon

Tehát nem azért játszott hogy az osztálytársai elött ő legyen a jani

tegnap 19:11
Azért jellemző a hozzászólókra, hogy belekötnek a helyesírásba, kigúnyolják stb. Szánalmas ez a hozzáállás, felnőtt, értelmes emberektől még inkább. És most ebe is belé lehet kőtekedni...:D
26. K-né Zsóka (válaszként erre: 1. - Kérdés1)
tegnap 19:07
Mi játszunk a férjemmel. Nagyon rég ugyanazt a játékot játsszuk, csak újabb kiegészítőkkel, esetleg másik szerveren. De már rég nem a játék a lényeg, hanem az évek alatt összekovácsolódott baráti társaság.
25. Regin_a (válaszként erre: 18. - Kérdés1)
tegnap 19:03

mögöt"

megett

24. Regin_a (válaszként erre: 1. - Kérdés1)
tegnap 18:59

59-éves kor után ki játszik számítógépes játékkal már"

Jelen! És mindig is játszottam hol egyik hol másikkal. Most ez

[link]

de volt OFFline tankos tengeralatjárós, nem beszélve a mindenféle F1 versenyekről

23. Archer84 (válaszként erre: 21. - Shya)
tegnap 18:52
És némelyik milyen jó aztán megfilmesítve is, bár sokszor oda inkább a látványt viszik át, a morális dolgokat nem, lásd Assassin's Creed.
22. tien
tegnap 18:51

Férjem Tribal Wars 2 játszik ,most 58 éves .

A szabadidejében azt csinál amit szeret.

Nem hiszem,hogy ettől kevésbé felnőtt ☺️

21. Shya (válaszként erre: 1. - Kérdés1)
tegnap 18:48

szoktam játszani, vannak kedvenceim is de én a story-based játékokat kedvelem. itt a döntéseid számítanak, ezzel viszed végig és a jó döntésekkel (stratégia/morál mikor mi) nyerheted meg. az ilyen játékoknak így nem csak egyféle véget kreáltak a készítők, a döntéseid szerint rengeteg végkifejlet lehetséges. a történet lehet sci-fi, thriller, horror, dráma alapú. sokszor felhoznak erkölcsi dilemmákat, filozófiai kérdéseket stb ezért érdekesnek tartom. követek gameplay streamereket is. volt olyan párom, aki imádta az x-boxot, de amennyire látom, a férfiak többsége nagyon szeret gépezni. egy jó játékban szép a grafika, izgalmas lehet a sztori, a stratégiai játékok jó agytorna is lehet, koncentrálnod kell és ha rákapsz egy játékra, nyilván megvan a sikerélmény érzése is. rengeteg játék készül gyerekeknek a mai napig persze, ezek egyszerűbbek, aranyosak. de sokat kimondottan felnőttek számára készítenek, és jelzik is a készítők, h nem gyerekeknek való és/vagy érzékenyebb embereket talán felkavarhat.

ez is ugyanolyan hobbi, mint bármi más, és mint minden hobbi ez is annyira időigényes, amennyit rá akarsz/tudsz szánni. illetve, az árkategória sem mindegy nyilván.

20. Archer84 (válaszként erre: 19. - Pulcsis)
tegnap 18:25
Én is szoktam, kikérem magamnak :D
tegnap 18:14
Most legalább láthatjuk, hova vezet az online játékok használata... restart az agynak 😅😂
tegnap 18:05
Eszembe jútot egy kérdés és és tudtam melyik oldalon kel kérdezni de (úgy érzem csak bántó emberek vannak álarc mögöt )
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook