Felnőttként online játékokkal játszani (beszélgetés)
Ha nem az ember készíti a művészeti alkotást, ha nem az ember fejezi ki magát általa, akkor azt minek nevezzük?
Vagy hogyan kéne ezt elképzelni? Bedob az ember néhány szót, ami az érzelmeire utal és abból majd születik egy dallam vagy egy kép?
"az a nem egészséges kategória nálam"
nálam. senki nem tudja meghatározni (egy hozzáértő orvos talán), véleménye viszont mindenkinek lehet, a véleményemet írtam le :)
persze, az idős, vagy valamilyen szempontból korlátozott emberek segítségeként jó felhasználás lenne. abban viszont nincs annyi lovetta valószínűleg.
igen, láttam ezeket az appokat...nem tudom...az ember többek között attól ember, h vannak hibái. ez a tökéletesség-mánia egészségtelen és azt is elérik vele, h az emberek még jobban elidegenedjenek egymástól. el tudom képzelni, h sokan választják majd ezt a lehetőséget, ahol nem kell egy élő partnerrel "bajlódni". egyszerűen hajlamosak vagyunk a könnyebbnek tűnő megoldásokat választani.
igen, az AI zenekészítés, v képkészítés jópofa tud lenni, mindennek van jó oldala is persze.
az a nem egészséges kategória"
Másnál magasabb a határ. Ki tudná meghatározni ezt?!
Vannak már konkrét olyan alkalmazások, ahol virtuális barátnőt alkothatsz magadnak, amit aztán később az AI szexbaba fejébe is feltölthetsz...borzasztó. De a férfi szexbabákra is növekszik a kereslet.
Az egyetlen, aminek én el tudnám képzelni, hogy pl időseknek segíteni,társalogni, mint az Én, robot filmben.
Viszont az AI zenekészítést jelenleg nagyon élem.
A játékból lett a sorozat. Én csak azt láttam, de majd valamikor meg akarom nézni a játékot. Nekem tetszett a sorozat, volt mondanivalója laikusoknak is. Nekem az etalon az az Assassin's Creed 2 Desmond/Ezio sztorija, ráadásul ennek van tudományos alapja is (mármint az, hogy az őseink emlékeit a génjeinkben őrizzük). A másik kedvenc a Skyrim volt, de igazából nincs már annyi idő ezekre, most fontosabb a miért-ekre megtalálni a válaszokat.
A "mitől ember az ember" téma pedig szerintem sosem lerágott, pláne hogy a valóságban sem tudjuk már ezt olyan egyértelműen meghatározni.
Olyanom volt, belekötöttem! Látszott hogy nem féreütés volt
És?
A kigúnyolás talán nem helytálló, de legyen. Mit lehet ilyen hülyeségre válaszolni mást mint amit a többség
Jut eszembe
Én még a Commodore/Amiga világban kezdtem játszani a nevelt fiammal
Ma nem lenne olyan jól fizető állásban ha akkor nem játszunk
A játék kiírt valamit. Gyerek rohant "mit mond-mit mond?" szótárazd ki, mondtam
Ma szvsz 1milla kb a fizetése és bejárta a világot IT vonalon
Tehát nem azért játszott hogy az osztálytársai elött ő legyen a jani
mögöt"
megett
59-éves kor után ki játszik számítógépes játékkal már"
Jelen! És mindig is játszottam hol egyik hol másikkal. Most ez
de volt OFFline tankos tengeralatjárós, nem beszélve a mindenféle F1 versenyekről
Férjem Tribal Wars 2 játszik ,most 58 éves .
A szabadidejében azt csinál amit szeret.
Nem hiszem,hogy ettől kevésbé felnőtt ☺️
szoktam játszani, vannak kedvenceim is de én a story-based játékokat kedvelem. itt a döntéseid számítanak, ezzel viszed végig és a jó döntésekkel (stratégia/morál mikor mi) nyerheted meg. az ilyen játékoknak így nem csak egyféle véget kreáltak a készítők, a döntéseid szerint rengeteg végkifejlet lehetséges. a történet lehet sci-fi, thriller, horror, dráma alapú. sokszor felhoznak erkölcsi dilemmákat, filozófiai kérdéseket stb ezért érdekesnek tartom. követek gameplay streamereket is. volt olyan párom, aki imádta az x-boxot, de amennyire látom, a férfiak többsége nagyon szeret gépezni. egy jó játékban szép a grafika, izgalmas lehet a sztori, a stratégiai játékok jó agytorna is lehet, koncentrálnod kell és ha rákapsz egy játékra, nyilván megvan a sikerélmény érzése is. rengeteg játék készül gyerekeknek a mai napig persze, ezek egyszerűbbek, aranyosak. de sokat kimondottan felnőttek számára készítenek, és jelzik is a készítők, h nem gyerekeknek való és/vagy érzékenyebb embereket talán felkavarhat.
ez is ugyanolyan hobbi, mint bármi más, és mint minden hobbi ez is annyira időigényes, amennyit rá akarsz/tudsz szánni. illetve, az árkategória sem mindegy nyilván.
További ajánlott fórumok:
- Kérdések és félelmek a felnőttkori érettségivel kapcsolatban
- Pszichés betegségeimmel nehéz élnem a felnőttek életét 44 évesen. Sokat szenved a lelkem. Fel sem növök talán soha?
- "Jaaa és szerintem ma már nagyon ritka az olyan felnőtt nő, akinek ne lett volna minimum egy abortusza. . . "
- Indigó felnőttek! Kérlek írj, ha tudod magadról, hogy az vagy, de akkor is, ha még csak gyanakszol!
- A Mónika show káros hatása a felnött lakosságra
- Magzati kor- A felnőtt élet meghatározója?