Milyen kreatív játékokkal szoktatok játszani 2,5 éves gyerekkel? (beszélgetős fórum)
Lego,
Bogyó és Babócás képkereső,
van egy matricás könyv, egy odalon az összes matrica, és a könyvet lapozgatva betenni az megfelelő helyre a matricát,
A kislányom szeret rajzolni,egyre ügyesebben színez is. Van egy állatos párkereső játékunk,azt is nagyon imádja.Egyre ügyesebb benne.
Meg a plüssállataival játszik szerepjátékokat. Most húsvétra kap egy baby born babát egy csomó felszereléssel,szerintem imádni fogja.
Majdnem 3 éves a kisfiam. Pl. van egy kukásautója, ami elég nagy. Ráül, és amiket én szétszórok szemeteket, azt összegyűjtögeti. Igazából segít a konyhában, a háztartásban. Pl. ő gyúrja a fasírtot, zsemlemorzsába forgatja, vagy ami a felmosás után szösz marad, azt felsöpörheti. Nem dolgoztatom vagy ilyesmi, de ezeket nagyon szereti. :)
Egyébként autózunk, legózunk, favonatozunk.
Szia.
Enyémek 2,6 évesek és a lego dupló-t imádják,meglepően ügyesek vele.fa építő játékok,formafaló, meg a szerepjáték minden mennyiségben...sütés,főzés,építés,fürdés...bármi amit eljátszanak
További ajánlott fórumok:
- 1 órája költözött el a férjem... hogyan élem/éljük a gyerekkel/ ezt túl...?
- Az én hibámból csalt meg a párom és hagyott el a gyerekkel! Van visszaút?
- 3 éves kisfiú lányos játékokkal szeret játszani
- Milyen jétékokat lehet játszani egy 7-8 hónapos gyerekkel?
- Tudtok ajánlani olyan szállást (januári hétvégére), ahol csak magunk lehetünk (2 gyerekkel), nincs tv, net, de lehet kirándulni, játszani?
- Milyen kreatív játékokat lehet 3-4 évesekkel játszani?