Ikreink születése (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Ikreink születése
7. ba21036ade
2010. júl. 23. 05:49
Köszönöm mindenkinek,aki elolvasta,elolvassa a cikket.
6. pmjudit
2010. júl. 22. 14:13
Gratulálok!
5. Hanata
2010. júl. 22. 10:15
Gratulálok a babákhoz!! Tüneményes kis ember lett belőlük, a nagylány pedig gyönyörű! Kitartást és erőt kívánok!
4. 7564d965a1
2010. júl. 21. 23:04
Tényleg aranyosak a lurkók! Az a lényeg hogy minden rendben lett velük! És szerencse hogy észre vették! Valószínüleg én is kikészültem volna.. Nekem az nehéz volt, hogy nem láthattam őket 1 napig, én az intenzíven kötöttem ki szülés után :(
3. ba21036ade (válaszként erre: 2. - Ella89)
2010. júl. 21. 21:09
Köszönöm.12 nap?Nálunk "csak" 4 nap volt,de azt sem volt könnyű kibírni.Akkor lelkileg a padlón voltam,sokat sírtam,de legjobban akkor,amikor a párom hozta róla a képeket.
Köszönöm a jelet mindenkinek,aranyosak vagytok!!!!!
2. Ella89
2010. júl. 21. 16:29
Nagyon jó, hogy észrevették a rossz szívhangot és időben tudtak műteni! Nagyon szép mind a 2 kicsi és a nagylányod is!
Még jó, hogy szóltak, hogy elviszik a kisfiadat.
Nekem nem is mondták, csak akkor közölték, amikor már majdnem elvitték, akkor is csak azért, mert éppen ott voltam. 12 nap a babám nélkül maga volt a pokol.
Gratulálok a gyönyörű gyerekeidhez és jó egészséges kívánok mindannyiótoknak! :)
1. ba21036ade
2010. júl. 21. 16:08
Nagyon sok születéstörténetet elolvastam, köztük ikreseket is, ezért gondoltam arra, leírom a mi történetünket. Kicsit hosszú lesz, de nem akartam sok mindent kihagyni. Döbbenet, félelem, sírás és megkönnyebbülés lesz ebben a cikkben.
Ugrás a teljes írásra: Ikreink születése
Ugrás a teljes írásra: Ikreink születése
További ajánlott fórumok:
- Daniella születése
- Tudod mi történt születésed napján a nagyvilágban?
- Emma születése - klasszikus szüléstörténet "happy end" nélkül
- Emlékszel a születésed pillanatára vagy amikor még magzat voltál?
- Baba születése után ennyi bruttó bérre mennyi juttatást kapnék?
- Első baba születése után változott valami köztetek?