Ikerterhességet hányadik héttől vette észre azorvos? (tudásbázis)
Húhha,komoly lett volna 5 kis lurkó :))
De a másik hárommal is lesz elég teendő,főleg,hogy a fiad is még kicsi.
De nálunk is volt az ismerősöknél egy két gyerekes család akik akartak egy harmadikat és hármasikreik lettek három gyönyörű kisfiú :)))
Én is ikreket szerettem volna,de most egy kisfiú jött össze,augusztusra várjuk,de majd a következők ikrek lesznek :))
Szia!
Igen spontán fogantak!Igaz elöször ötösnek indultak de abból kettö felszivodott.Azért is félek egy kicsit mert van egy másfél éves kisfiam:)
Gratulálok ez nagyon jóóó:)))
Ügyes legyél és vigyázz magatokra :)))
Sziasztok:)
Nekem a héten állapitották meg,hogy 3-as ikerterhes vagyok:)most járok a 7.-ik hétben!Kicsit félek,de azért boldog vagyok:)
Köszi! Neked meg sima,zökkenőmentes terhességet kívánok és könnyű gyors szülést!
Bár még addig van időd...:)
Sziasztok!
Nekem már 6 hetesen megmondták.
(ekkor voltam először dokinál).
Bár azt mondták(mert majdnem lehidaltam hisz közel s távol nem volt családunkban ikerterhesség)
hogy felszívódhat az egyik petezsák,mert a terhességek zöme ikresnek indul,csak időközben átalakul egyes terhességgé...
Hát az enyém persze hogy ikerterhesség maradt!
Persze...mert a 2 fiú után nem terveztünk több babát.És lám mégiscsak jönni akartak a csajok,akik ma már 20 hónaposak:)
És nem bántam meg hogy így döntöttem:)))
tegnap(22.-én) én is voltam a 12 hetesen,mezőkövesden,és ott is volt egy fiatal kismama,aki ikreket várt,és neki is volt már egy kisfia:)akár te is lehettél volna!
köszi hogy írtál!
sajnálom,hogy csak az egyik babád maradt meg,de örülök,hogy ő megmaradt!sok sikert,és sok boldogságot hozzá,és ne aggódj ,ne szomorkodj sokat,mert árthat a másik babusnak!szívből remélem minden rendben lesz veletek,és boldog babavárást kívánok!!!!!
Szia!
Nekem 6+3 hetessen ikrek voltak,tegnap mentem vissza 8+4 hetessen de csak az egyiknek dobogott a szive a másik megállt a növésben is :-((
Sajnálom de remélem az az egy már velünk marad.
Egyépként egy 20 hónapos kisfiam is van :-))
hát 2 ilyen csodát ki ne szeretne magának:)az egész 10 év alatt,minden nap produkáltak valami érdekeset,ikreset és csodásat.ahogy beszélnek,ahogy egymáshoz kötődnek,amilyen egyformák,még ha különböznek is.nem egy petéjűek.
két külön szobában ugyan azt csinálják,mintha valami láthatatlan kötelék lenne köztük!:)
Igen én is azt,mondtam a páromnak,hogy nem baj majd a következők ikrek lesznek :)
Egyébként én azt hallottam,hogy azt 7-9.hetesen,már észreveszik,de lehet,hogy előbb is.
egy ráutaló jel az, hogy a terhességi teszt már akár 3 hétre is kimutatja a terhességet, mert ikrek esetén sokkal emelkedetebb a hormonszint, és jellemzőbbek a tünetek is.
az ember nehézkesebb, "dagadtabb", nehezebben mozog, pedig még tényleg korai fázis. a mell fájdalma és a bálnásodás is akár a 4-5 hét táján indul. ez persze nem jelenti azt, hogy az ikerterhesség megmarad, de persze jelzi, hogy ikerterhességről _lehet_ szó.
Szia!
Nekem 10 hetesen mondta meg,de én tudtam,hogy ketten vannak mert éreztem.Azt is,hogy lányok lesznek,de ezt meg 13 hetesen mondta a genetikus.Karácsonykor voltak két évesek :)!
További ajánlott fórumok:
- Mikor van szívhangja a babának? Kinek hányadik héttől volt?
- Hányadik héttől figyelhető meg a mell eresedése terhesség alatt? Linea negra vonal erőssége változhat-e (reggel halványabb, este sötétebb)?
- Mellfeszülés hányadik terhességi héttől jellemző?Segítség!
- Kislány vagy kisfiú: hányadik héttől lehet megtudni biztosra, hogy milyen nemű a kisbabám?
- Hányadik héttől mutatható ki UH-n a magzat?
- Az orvos hányadik héttől tudja megállapítani, hogy terhes vagyok?