Létezhet, hogy az emeléstől elvetélek? (tudásbázis)
Létezhet, DE én nem adnék ennek a két esetnek ilyen mély tartalmat.... mert az a baba, amelyik rendesen beágyazódott, attól, hogy leviszel 2 adag könyvet, megmarad. Attól, hogy megemelsz valamit, megmarad.
Sokan 4 hetesen nem is tudják, hogy terhesek, szóval csinálnak mindent úgy, ahogy annak előtte.
Bichinek a nyolcasra: 2 adag könyv, legyen mondjuk 20 darab. Nem enciklopédiákról beszélünk, vélhetően általános iskolai... azért az nem akkora súly, hogy megtéve mondjuk 15 lépcsőfokot már vetélést okozzon.
És a barátodnak nincs egy haverja, akit el tud hívni segíteni? Vagy ő nem tudja, hogy gyereket tervezel?
Meg hát a könyveket is le lehet vinni több körben...
Sziasztok!Az elmúlt pár hónapban vettem észre!Menstruáció előtt vannak enyhe terhességi tüneteim, vigyázok is magamra,hogy akkor most talán baba van a dologban,de mindig jön valami!Múlt hónapban készültünk az iskolára az előző évi könyveket(két osztály)egy táskába tettem bele és levittem a pincébe.Amikor jöttem fel görcsölt az ölem és egész nap érzékeny volt,este vagy másnap meg is jött a havim.Most szintén ma egyik szobából a másikba vittünk egy szekrényt át és azóta ugyanúgy érzékeny az ölem.
A kérdésem a következő:létezik hogy mindkét hónapban megtermékenyültem és ez miatt megy el?