Hisztek abban, hogy két ember között létezhet megmagyarázhatatlan természetfeletti kapcsolat? (beszélgetős fórum)
Talán a telepátiában hisztek, ami nem természetfeletti. Én is hiszek benne, bár még nem tapasztaltam ilyet.
És ott van még a hipnózis ! Megmagyarázhatatlan ez is...
Ehhez én hozzátenném a kellő nyitottságot is.
Személy szerint hiszek ezekben a rejtélyesnek tűnő találkozásokban, kapcsolatokban. Nem egy esetben tapasztaltam, hogy létezik ilyen, olykor elég megdöbbentő formában.
Ha érdekel a téma, olvasd el ezt! A pszi jelenségek (pl. a telepátia) tudományos kutatásairól szól.
Igen én most utóbbit alkalmazom.
Olvasd ela húrelméletet és egész más megvilágításba kerül minden.
Ne használd azt a szót hogy természetfeletti mert az lenne természetfeletti ha egy döglött kutyát fel tudnék támasztani.Vagy egy halott szellemét meg tudnék idézni.Ez természetfeletti.
Ez amiről mi beszélünk a telepátia pl szerintem egyáltalán nem természetfeletti.Az anyag gondolattal való elmozdítását sem nevezném természetfelettinek legfeljebb szokatlannak.Lehetnek emberek akiknek az agya sokkal fejlettebb mint az átlag és képesek ezekre a dolgokra.Ez nem természetfeletti csak nem szokványos inkább.
A húrelmélet nem egészen erről szól.
A kísérletezés jó ötlet. Magam is ezt tenném ha "természetfeletti gyanús" dolgokon kapnám rajta magam. :)
Viszont nem egyszerű a kísérletet úgy megtervezni, hogy a szubjektivitás kiküszöbölhető legyen. A jó kísérlet kettős vakpróba.
Akkor olvasd el ezt!
Ha a húrelmélet igaz,márpedig nagy rá az esély,akkor minden mindennel össze van kötve apró láthatatlan szálon.Mondhatni közös agya van az emberiségnek.Minden anyag összeköttetésben áll a másikkal ezekkel a húrokkal,amik ugyan miért is ne továbbíthatnának már jeleket akár?Rezgézeseket!
Amúgy én most kísérletezgetek a párommal a tudta nélkül.Előbb ettem a barackot a konyhában ő a számítógépen nézett valamit háttal nekem.Kiadtam a parancsot az agyamban hogy:-Nézz hátra! és 10 mp múlva hátranézett!
Véletlen?
Megbeszéltük hogy ha legközelebb szunyókálok akkor kipróbáljuk azt hogy fel tud e ébreszteni a gondolat erejével.Ő általában rossz alvó és előbb ébred vagy nem is alszik velem ellentétben.Kíváncsi leszek a kísérletre.)
Azt hogy megérzed hogy néznek, könnyű lenne kísérletileg igazolni. Biztos volt is rá próbálkozás, hiszen ez az egyik legismertebb parapszichológiai jelenség. Egy Nobel-díjat megérne.
Megérzem hogy kellek a nőnek: Az információ az öt érzékszervemen keresztül érkezik. Az agyam összerakja, akár tudat alatt. Előfordulhat hogy hibásan rakja össze, a saját vágyaimból.
Ez esetben már nem is lenne természetfeletti.
Magyarázat van. És bizonyíték? Arra hogy tényleg működik.
További ajánlott fórumok:
- Óvónénik, szülők segítenétek? Természettel kapcsolatos mesét keresek, nagycsoportosoknak!
- Milyen jó túravezetői, természetjárás, erdő terápia vagy ezzel kapcsolatos tanfolyamok, jó könyvek, egyéb tanulási lehetőségek vannak?
- Kinek van tapasztalata Dr. Michelisz László nőgyógyász és természetgyógyásszal kapcsolatban?
- Tapasztalat Dr. Galija természetgyógyász-doktornő gyógyító tevékenységével kapcsolatban?
- Van valakinek tapasztalata a győri Metamorfózis természetgyógyász központtal kapcsolatban?
- Van valakinek tapasztalata Vida István debreceni természetgyógyásszal kapcsolatosan?