Tapasztalat Dr. Galija természetgyógyász-doktornő gyógyító tevékenységével kapcsolatban? (tudásbázis)
3. diachan
2020. márc. 2. 21:09
Sziasztok, én jártam nála párszor mert a gerincproblémámra kerestem segítséget. Elég különleges hölgy, az én panaszomra nem éreztem a gyógyítása hatását, de ez nem jelenti azt hogy ő nem lenne jó a saját területén. Ha kíváncsi vagy és utána tudsz járni hogy a saját problémádra tud megoldást akkor érdemes kipróbálni. A fejfájásom viszont, szinte teljesen elmúlt a kezelések után.
Üdv mindenkinek.
2. ancsos
2017. jún. 7. 11:26
Én is kiváncsi lennék...
1. d72c7086ec
2016. márc. 6. 10:48
Tapasztalat Dr. Galija természetgyógyász-doktornő gyógyító tevékenységével kapcsolatban?
További ajánlott fórumok:
- Hisztek abban, hogy két ember között létezhet megmagyarázhatatlan természetfeletti kapcsolat?
- Óvónénik, szülők segítenétek? Természettel kapcsolatos mesét keresek, nagycsoportosoknak!
- Milyen jó túravezetői, természetjárás, erdő terápia vagy ezzel kapcsolatos tanfolyamok, jó könyvek, egyéb tanulási lehetőségek vannak?
- Kinek van tapasztalata Dr. Michelisz László nőgyógyász és természetgyógyásszal kapcsolatban?
- Gmail szokatlan tevékenység miatti letiltással kapcsolatos kérdés
- Van valakinek tapasztalata Vida István debreceni természetgyógyásszal kapcsolatosan?