Igaz, hogy csecsemőt/kisgyereket nem szabad termálvízbe vinni, mert káros számára? (tudásbázis)
Igen, a kérdést azért tettem így fel, mert az egyéves fiamon kívül van egy három éves lányom is. :-)
Viszont én még sehol sem láttam kiírva, hogy 18 (!) éves kor felett használható egy-egy medence. Azt, hogy szívbetegek ne menjenek bele, azt igen.
Egyébként ha kb. fél évente elmegyünk ilyen helyre nem hiszem, hogy tönkretenné a klór a bőrüket.
Ha babaúszáson nem is klór van a vízben, azért a víz ásványainak összetétele ugyanolyan, mint a többi medencében, és gyakorlatilag ugyanabban a termálvízben van a gyerek. :-o
Mi a végardói gyógyfürdő mellett lakunk. Kislányommal 2,5 éves kora óta oda járunk. Most 4 éves. 34 fokosnál melegebb vízbe nem viszem. De azóta nem volt kruppos rohama. Semmi baja tőle. Max 1.5-2 órát töltünk a vízben.
Ez a víz izületi gyulladásokra kiválló. Nem tudom miért lenne tőle baja.
Köszi a válaszokat mindenkinek! Érdeklődéssel figyelem a véleményeiteket.
MI már 2-3-szor elvittük a most egyéves fiunkat, a melegbe/forróba nem ment bele, csak a gyerekmedencébe, de abban is termálvíz van.
Egyébként a babúszásokat is termálfürdőkben oktatják. :-o
Ezek szerint jobb egy kisgyereket a Balatonban, vagy a Velencei-tóban füröszteni/strandoltatni, mint egy termálfürdőben?
szerintem meg igen-főleg egy csecsemő kisgyerek bőrén-különben miért mondta a védőnőm hogy ne a babaolajjal kenjem inkább sima étolajjal vagy olívaolajjal a bőrét-de még sok mást is mondott.
én óvatos voltam vagyok
További ajánlott fórumok:
- Van mód arra, hogy örökbefogadott csecsemőt szoptasson az örökbefogadó anya? Be lehet valahogyan indítani a tejtermelést?
- Ti mivel takartátok be az újszülött csecsemőtöket a kiságyban?
- Megvédi a csecsemőt az anyatej a rubeolától, bárányhimlőtől, ha az anya átesett ezeken a betegségeken?
- Mibe kell tenni egy 2 hetes csecsemőt, ha autóval akarunk menni?
- Szabad-e siettetni a csecsemőt evés közben (cumi/mell ki és vissza)?
- A munkáltató, ha nem fizeti ki a túlórákat, akkor köteles azt szabadidőként kiadni a munkavállaló számára?