Igaz, hogy ártalmas a nedves WC-papír? (tudásbázis)
Szerintem ez a megoldás optimális. :)
Igen. Kevesebbet is jövök már ide. Számomra értelmes dologról itt nem igazán lehet beszélgetni.
Marad a klotyópapír...
Mit lehet hosszan beszélgetni a nedves klotyó papírról?
Vannak egyéb fontos megbeszélni valók is ám! 😀😀😀
Itt már mindenki másról beszél
1. ártalmas a nedves papír
2. környezetvédelem
3. spórolás
4.rendszer kiépítetlensége miatti dugulás
:DD
Szigeteken jellemző, mert nem ekkora tömegre csinálták a vezetékeket.
Be van téve egy kis fém tartó a WC-be.
A görög szennyvízelvezető csatornák keskeny méretük miatt könnyen eldugulhatnak a WC-papírtól. Ezt elkerülendő, a görögországi szálláshelyeken, apartmanokban és szállodákban (ide tartoznak néha a legszínvonalasabb és legdrágább szállodák is) a WC-papírt külön szemétgyűjtőbe kell dobni.
Hová van kötve a mosógép vízleeresztője?
Két dolgot tudok elképzelni: ott állsz, mikor kinyomja és vödrözöl, vagy a kádból szeded ki a vizet. Utóbbit csináltam anyuéknál, kihordtam az udvarra (mivel ők még a benti wc-t sem használják!) ezért inkább úgy döntöttem, hogy elhozom hozzám a mosnivalót :)
Tőlem kérni lehet, de megkapni nem biztos.
Bááár, belegondolok, más lakásában nem látok akadályt, hogy otthagyjam :DD
Köszi!
Nem ismerem a számokat!😀😀😀
163-ban írtam erről. Soha sehol sem bűzlött semmi. Ezt kérték mindenkitől. Igaz, én zacskóba is bele tettem a papírt.
Nem hallottam soha fertőzésről, mindig kiürítették a papírgyűjtőt. Aki járt Görögországban, az megismerte ezt az "eljárást". 😀
Nem ma kezdtem a hasonló témát. 2008. márc. 23.-án azaz bő 11,5 éve írtam ki az alábbi szavazást:
Fürdővizet, öblítővizet összegyűjteni és leönteni vele a WC-t, az...
Az arra adott válaszok tükrözik a többség megértését (eddig: 609 válaszból 489, azaz 80%). És tény, hogy a leöntés miatt 12 éve nincs dugulás. Sima fizika. Én már csak tudom: mat-fiz tagozaton érettségiztem kitűnőre. 😁
Nem féltem a fórumtársaimat. 🤔
Hidd el: előbb van fertőzésveszély az ételmaradék, a mosatlan műanyag, fém élelmiszergöngyöleg, mint az általam technikásan kukába rakott WC papír miatt.
További ajánlott fórumok:
- Szép, dekoratív, de vajon nem ártalmas a körmünknek a műköröm?
- Melyik a legkevésbé ártalmas cukor?
- Neked melyik WC-papír vált be, ami tényleg kiadós?
- Szerintetek ártalmas egy 2, 5 és egy 5 éves gyerekre ha előszeretettel hallgatnak ÁKOS dalokat?
- A szőlőmag egészséges vagy ártalmas?
- A vírusírtóm blokkolt egy ártalmas webhelyet. Mit kell ilyenkor csinálni?