Szép, dekoratív, de vajon nem ártalmas a körmünknek a műköröm? (tudásbázis)
Köszi!
:-))))))
Nem otthon,hanem egy kis szolárium,ahol van műkörmös is.Mindjárt küldök privátban honlapot,minden részletet vele kell megbeszélni,az az igazság,hogy már tavaly is rengeteg vendége volt,így nekem az időpontjaim általában 3 hónappal előre le vannak foglalva!:)
De azért kérdezz tőle te is :)
Igen, én csinálom őket, nem drágák.....
Sok hoxás lánynak is csináltam már, postán küldöm.....
Köszi, aranyos vagy!
Van egy honlapom, ha van kedved még nézelődni.....
Én nem szeretek tip-el dolgozni, mert nem minden esteben illeszkedik pontosan a saját körömre, felválhat. Főleg, ha valakinek nagyon laposak a saját körmei (mint nekem....)
Építeni szeretek, vagyis sablonra rakni rögtön az anyagot, így tuti, hogy pontosan a Te körmödre készül!
Alapanyagban zselé párti vagyok, az UV lámpa alatt köt. Kicsit rugalmasabb, mint a porcelán (az köt levegőre). Egyébként mindkettővel dolgozok, ahogy a vendégeim igénylik.
A naplómban találsz pár képet a munkáimról :-)
Nálunk "kisvárosban" 3-4-5000 egy építés, 2-3000 egy töltés....
Nagyon változóak az árak, várostól, szalontól, körmöstől függ. Meg attól is, hogy vállalkozó, alkalmazott vagy feketén csinálja....
Nagyon szomorú vagyok, amikor valaki úgy nyilatkozik, hogy "fujj műköröm! Tönkreteszi a körmöt!"
Tudom, hogy sajnos sok embernek rossz a tapasztalata, de ezért nem a műkörmöt kell hibáztatni, hanem az adott körmöst. És nem szabad általánosítani! Szerencsére sok jó szakember van kicsi hazánkban!
Természetesen megértem azokat, akik nem akarnak műkörmöt. Sőt, van olyan vendégem, akit le is beszélek a műkörömről, mert szépek a körmei és rendszeres manikűrrel gyönyörűvé lehet tenni!
Sziasztok!
Én 5 éve körmözök és azóta egy a nézetem: nem a műköröm teszi tönkre a saját körmöt, hanem a műkörmös!!!
Ami a lényeg (többen is írták már): ha jól elő van készítve a köröm, fertőtlenítve, jól fel van rakva a műköröm, nem levegősödik és persze a viselőjén is múlik, ha rendszeresen ápoltatja, akkor nem lehet baj!!!!
Van, aki szereti, van, aki nem. Tiszteletben kell tartani mindkét fél véleményét. De NEM teszi tönkre a saját körmöt. Az alapanyagok, amelyekkel ma dolgozunk bevizsgáltak, egészségre ártalmatlanok, akár kismamáknak is fel lehet tenni, ha kéri és a körmös is dolgozhat kismamaként.
Az, hogy milyen időközönként kell reszeltetni/töltetni/lakkoztatni/díszítettni mindenkinek a saját igényétől függ! És persze attól is, hogy milyen gyorsan nő az ember lányának a körme.......
Nem kezelés, csak úgy gondoltam ez az egész:)
mennyibe kerül, hogy felrakja? Milyen gyakran kell/lehet újrafesteni?milyen gyakran kell újracsináltatni a lenövés miatt?
Festés azért érdekel, mert nekem az nem megy, sokmindent kipróbáltam, de akárhogy csinálom másnapra elkezd lepattogni róla a festék, vagy egy rétegben lejön az egész festék:(
További ajánlott fórumok:
- Igaz, hogy ártalmas a nedves WC-papír?
- Nektek férfiaknak milyen nők jönnek be leginkább: a dekoratív vagy a sportos öltözetű nők?
- Melyik a legkevésbé ártalmas cukor?
- A párom ismerőse lett egy dekoratív csajnak. Érdemes a facebookkal foglalkozni?
- Szerintetek ártalmas egy 2, 5 és egy 5 éves gyerekre ha előszeretettel hallgatnak ÁKOS dalokat?
- Milyen nőkre használják a dekoratív szót?