Nektek férfiaknak milyen nők jönnek be leginkább: a dekoratív vagy a sportos öltözetű nők? (beszélgetés)
Channa mindig ezen erőlködik, hogy én kamuzok.
Tehát elmélete szerint én most arra hajtok hogy szerinte randa nagy mellűnek tettessem magam. Nagyon csípem a szemét. Nem hogy azon örömködne, hogy tuti biztos ma holnap a sarkammal rugdosom, miután átvetettem a vállamon 😂
Na ugye, hogy ugye? 70/D. Nincs ebben semmi ciki!
Úgy legalább kijönnek a számok, ha valósok.;)
Szánalmas meg te vagy, ahogy próbálsz nem létező dolgokat elhitetni itt másokkal. És sokan bedőlnek, pedig csak tudni kellene, hogy mitől lesz egy kosár B, C vagy D...
És a téma kapcsán, bár nem vagyok férfi.
A férjem és a fiam a dekoratív öltözködést preferálja. Hosszú haj, magas sarkú, a mell méret inkább a kisebb.
Ilyen az én formám, mert én ritkán öltözök így, nincs hosszú hajam se:DDDD
Persze, edző cipőt csak akkor veszek fel, ha sportolok, de magas sarkút is csak akkor, ha ritkán úgy öltözök, hogy az kell hozzá.
A bátyám pedig a sportosabb nőket szereti (rövid haj, kis mell, vékony derék, nagyobb és izmos fenék). Ne edzőcipőt hordjon, de nem kell magas sarkúnak lennie.
Tehát, minden férfi mást szeret.
A naplómban képekkel vagyok fent.
Nálam nincs kamu.
Lehet jó lenne a 70D-s melltartó is, sosem próbáltam, mert ritka mint a fehér holló, 75/D legbelsőbb kapcson tökéletes. Anno bemértek szakboltban, ezt ajánlották, bevált. De persze ők biztos nem értenek annyira hozzá mint itt az okosok
Erről nem én tehetek!
Légy szíves számolj utána a méreteidnek, ha a zabszem nem irritálja már a fenekedet!
Tudom, hogy nagyot akarsz mondani, de azt ésszel tedd, ha már van, mint sokszor meg is említed;)
Erre nem is tudok mást írni, hogy baszki 😂
Tudod mit igazad van, annyira kretén vagyok hogy 25 éve rossz melltartót hordok 🤦♀️
Nézd, valaki azt írta, hogy minden nő nagyobbat akar, erre én annyit írtam, hogy én nem szeretnék nagyobb melleket, mert szerintem sokkal fiatalosabb a kis mell, és később leírtam, hogy miért gondolom ezt.
Igaz, nem itt írtam elsőre ezt le, de nem változik a véleményem.
Ha te úgy érzed, hogy te a nagy mellűek társaságát növeled és bánt, hogy ezt írtam, akkor bocs! Ezeket nem azért írom, hogy bárkit megbántsak velük.
És, csak úgy mellékesen írtam a méreteidről, mert azt hiszem tévedésben élsz a mellméreted kapcsán;)
A megadott méreteid alapján, nem 75/D a méreted.
Ha 90-60-90 es vagy és a melltartód 75-ös, akkor a mell alatti körméreted 15 cm-el kisebb, mint a mellbőséged, azaz a méreteid alapján 75/B kosaras melltartót kell hordanod.
Ha D kosaras lennél, ehhez a mell alatti körmérethez, akkor a mellbőségednek 95 cm-nek kellene lennie, azaz nem lehetnél 90-60-90 méretű.
Ha viszont ragaszkodsz a D kosárhoz, akkor mond azt, hogy 70/D kosarast hordasz, mert így kijön a matek;)
Szerintem ez tiniknél pont belefér, bár a mályva színű felső elég öreges, így nem is értem, hogy miért vett fel ilyet.
Tini koromban, nagyon szerettem tornacipőt felvenni szoknyákhoz, és most is felvenném, csak ehhez már öregnek tartom magam.
A természetes nők. Ha példát kellene mondanom, akkor Natalie Portman, Törőcsik Franciska, vagy a kajakos Szabó Gabriella.
Az utóbbi hölgy nem az a tipikus szépség, nekem mégis tetszik valamiért.
Hál Istennek ebből a kínból is kimaradtál.
A nagy mellel két baj van, a férfiak félnek komoly kapcsolatba lépni egy mutatós, melles nővel, mert majd úgyis elqrják őket, előjön az önbizalomhiányuk. Plusz úgy általában a nép előszeretettel él előítéletekkel.
Valószínűleg genetikán is múlik, én ha fogyok csak legvégső esetben fogyok mellből, gondolom nálam nem többségében zsír teszi ki a 75/D méretet, ehhez 170 centi kb 50 - 51 kg társul, tűpontosan jön ki nálam a 90-60-90 arány. Ha nagyobb darab lennék egyáltalán nem tűnne nagynak a mellem, szerintem nem is az, de ezzel az alkattal látványos, én szeretem, szépen dekorál.
Barátnőm hasonló paraméterekkel van megáldva csak mell súlyos aránnyal ő 80/F-es, na az tényleg borzasztó öltözködés szempontjából, főleg hogy emellé kifejezetten karcsú. A nők irigylik, férfiak összeomlanak tőle, érte, miatta. Persze az arca, haja, bőre is gyönyörű, hosszú formás lábakkal. Elvitte a jackpotot a genetikai lottón.
Egyébként egyre több természetesen nagy mellű fiatalt látok magam körül, akik nem ducik.
Pár éve kiakadtam a remegő hájú tiniken, huszonéveseken, de mostanában valahogy eltűntek, formásabb lett az ifjúság, menő lett a sport. Csak azokat a béna ruhákat ne hordanák. Gyönyörű lányok olyan melegítőben, topban járnak a belvárosban amit én otthoni kertészkedős ruhának se vennék fel max törlőrongynak használnék 🤷♀️ a gyönyörű adottságaikat elrejtik ezekben a rongyokban. A másik véglet a leggings, biciklis vagy futónadrág viselete utcán normál nadrágként. Ezt se tudom hogy jöhetett divatba 🤷♀️
Mi van azokkal, akik így is, úgy is öltözködnek?
Én hol ilyen vagyok, hol olyan.
További ajánlott fórumok:
- A normális nők sose kellenek a férfiaknak?
- Kapuzárási pánik férfiaknál
- Szólánc híres emberek nevével + egy smiley, (hogy leginkább) mit érzel ha hallod a nevét.
- A férfiaknak sokkal könnyebb. Szerinted is?
- Ha már "arra" sem kell valaki a férfiaknak
- A gyenge férfiaknak szeretőjük van, az erőseknek családjuk