Kapuzárási pánik férfiaknál (beszélgetős fórum)
Sziasztok!En masfel eve vagyok gyogyszer nelkul,de nost nagyon elojott,egesz hetvegen szarul voltam,nekem a gyomromra is kihat,alig vagyok kepes enni valamot,ma kerek beutalot hazuorvostol,hulyenek fog nezni mert mult heten voltam fejfajs.miatt neurologiara kerni....de nem erdekel,az a dolga h adjon...nem vagyik kepes egyedul lekuzdeni,az epem is szar,nem tudom h van e osszefugges,belgyogyasznal voltam marxiusba annyi a problema h lassu,a labaim is hirtelen kezdenek el fajni mintha kimenne az ero belole,de a verkep.nem mutatott ki semmit akkir,szerintetek lehet osszefugges a panikkal,mindig nagyon megijedek...egyfeszt caak aludnek.
ezt már én is hallottam mástól. jaj, van még 7 évünk...
... nah... beleolvastam... már emlékszem! :o)))) .... hááát ugye a kor meghozza a tapasztalatot is. :o)))
..nananana... bittos nem vó't nagggyon nehéz! ;)))
Siiimáán leköröztél engem!
egy svájci férfismerősöm azt mondta, hogy egy pasi negyvenévesen vagy szerető(ke)t tart, vagy vesz magának egy harley davidson mocit
neki nem volt motorja!! :)
híííí.... otthon voltam a témában? :o))))
füüü pedig miket ííírtááál! :DDDD
...én nem keresem vissza... bár fogalmam nincs mi a fenét érdekelhetett engem a férfiak kapuzárási pánikja. :o)))
hudebölcseket írtam!
és tartom a véleményem!
De te is sokat pötyögtél!
... végülis már elég későn van ahhoz, hogy meggyőzz valakit, hogy másképp gondolod... (főleg, ha magadat kell)... Te is skizo? :o)))
... akkor keresd vissza... és vitatkozz magaddal! :o)))
:))))))))))
nekem nem biztos! :DDD
... én is... biztos most is az a véleményem... :o))
csak én ordenáré módon lusta vagyok viszakeresni! :DD
...jajajaja... bólogatok.... (most én! :o))))
szerintem te illetve én CSAKIS okosat írhattunk!
.. valami okossssssat én is írtam akkor biztos, mert nálam is feljött. :o)))
Nem!
Csak az utolsó hozzászólás több mint 8 hónapja volt! :D
meglepődtem amikor feljött egy elfeledett általam hozzászólt téma.
Ez kb. 15 éves kortól 99-ig tart.
azóta mi a helyzet?
Marha kiváncs lennék rá.Ez NAGYON GÁZ.HA AZ ÉN FÉRJEM ILYET MONDANA NEKEM AÁNYÁM ÉN...........
de balhét én sem csinálnék szépen felöltöznék mikor ő olyan sexisen hogy ...... és szépen minden este eljárnék otthonról és ha lehet még későbben hazaérni mint ő szét ziláltan!!!:-))))) tuti észhez térne :DDDDDD
Az én exem elkezdett teniszezni járni, s gyüjtögetni... gondolom skalpokat:-(
A kapuzárási pánikkal együtt jár valami hülye új szokás, hobbi, veteránautók imádata, makettépítés, gyüjtögetés egy porschéra... nem?
Ebben igazad van, sokkal pozitívabbnak kellene lenni. Nekem ez most egyáltalán nem megy hisz annyira friss még a dolog...
Tudom ez a sajátossága!
De, ha a rosszra koncentrálsz könnyen nekikeseredsz, tudod erővel kell a jóra gondolni, így védheted meg magad.Ha valmi nagyon bánt engem, könnyen elpittyeredek, és elkezdem nagyon rossznak látni a helyzetem, de utána rájövök, nem szabad, nem engedem, hogy fájjon, elkönyvelem azt, hogy ez nem volt túl szép tett, és nem is díjazom, de nem szontyolódom el, magammal vagyok jóban:)Ha hagyom, hogy a rossz dolgok elszomorítsanak teljesen erőtlen leszek, és bárki bánthat, mert minden kétszer annyira esik majd rosszul.Na mindegy, valami önterápia, vagy önbecsapás, nem tudom melyik.:(
Kösz:-) A rossz elvonja a figyelmem a jóról...
További ajánlott fórumok: