A vírusírtóm blokkolt egy ártalmas webhelyet. Mit kell ilyenkor csinálni? (tudásbázis)
nincs szakértelmem amúgy én nem vizsgáztam ebből...
no sok szépet!pussz!
akkor jó,mert van több...
sziasztok!
az én párom is az azért mondtam én meg ezt!mer ha kap is vírust akkor is megtudja csinálni...
meg már én is tanultam tőle..
Én nem szerettem volna aláásni a szakértelmed, csak mivel 1,5 informatikussal élek együtt, (azért fél, mert az egyik csak ideig óráig), így tőlük tanulok, vagy legalábbis tanulgatok. Megkérdeztem a teljes lakótársam, és Ő ezzel nem értett egyet, szerinte kell a vírusirtó. Ezért mertem beleszólni.
Természetesen nem érthetünk mindenben egyet, nem is lenne szép a világ:)
én sztem az A...lehet az!
nem tudom ki szabad e írni a nevét..
az viselkedik így...legalábbis anno nálam!
huhh,van ennél egyszerűbb vírusírtó is,ha mindenképp kell...
vagy azt nem szeretnéd?
Kérdeztem valamit lejjeb, szeretném ha válaszolnál.
Köszönöm.
Már csak azért is, hátha van más is akinek van az a progi a gépén, jó vagy sem hogy az rajza van, és működteti naponta...
pont azért szedtem le mert zavart munka közben,hogy felugrál..:S
semmi gond Panka nem érthetünk egyet mindig:)
kiírom előtte cd-re a fontos adataimat:)
ha nem így működik akkor ugráljon csak!
Most bocsi ezért, de akinek vannak fontos adatok a gépén, és még dolgozik is a géppel, az azért nem így működik.:)
Mindig újratelepíteni? Mindig szórakozni ezzel.. Akkor már inkább egy rendes vírusirtó..
Szerintem:)
semmit nem kell tenni,legalábbis én nem csináltam semmit...
hisz blokkolta.
aztán idegesített és kikapcsoltam...jaaa persze megkaphat ilyen-olyan vírust..tudom 1 éve semmilyent nem kap...ha kap újratelepítem és nem ugrál semmi sehova..:)
Lehet hogy valami vírus van a gépeden..
Én se vagyok szakember.
" advanced system care 3.7.3 ingyenes progim van.
Windows karbantartása is van ezen, ott kémprogram kereső, registry javítás,személyes biztonság, fájltöredékek törlését végzi.
Rendszer karbantartása, rendszer optimum, biztonsági védelem, lemeztöredezettség, biztonsági analizáció - t lehet vele ellenőríztetni.
Hozzáértőbbtöl kérdezném, ez elég ha naponta lefuttatom?? Illetve tegyek fel mást?
Mindig talál valami töredéket, néha a kémprogis részénél írja számmal mennyi a hiba..
És akkor a " javítást " választom, mert be is zárhatom a másik választási lehetőség..