Melyik virusírtó jó? (tudásbázis kérdés)
Kaspersky Internet Security (van 30 napos full funkciós trial, annyi idő alatt valahol szokott lenni promós licenc- nekem 1 éveset sikerült szerezni legálisan, ingyen)
A 2010-es verzióban van Saferun funkció- ezt másik víruskergetőben még nem láttam, mondjuk nem is néztem másikat:)-, ami rendkívül praktikus sztem.
Mellette, meg akármelyik vírusirtó mellé érdemes feltenni a Threatfire nevű ingyenes programot.Ez egy viselkedés alapú víruskergető, a vírusirtó által még nem ismert szutyikat is jó eséllyel felismeri.
Ezekhez még egy A-squared free, és nagyjából kész is.
A-Squared-ből van free változat itt: [link]
Az meg főleg egyén kérdése,h kinek melyik a jó vírusírtó.
Az avast! az bizony lassít ren geteg memóriát eszik.
De akinek erősebb a gépe annál v égülius nem számít nem hiszem hogy érzékenyen érinti.
Gyengébb gépekre viszont inkább a NOD32 ajánlott.
Mindegyik jó ilyen nincs hogy a legjobb. Az ingyen használhatóak között 1értelműen az avast! a legjobb. De jó még a NOD32, a Kaspersky, Panda stb....
Hs ingyeneset akarsz mindenképp az avast a nyerő .
De 30 naponta a NOD32-t is újra lehet tenni.
a-squared Anti-Malware
Sajnos csak 30 napos,de nagyon jó!
Szép Jó Reggelt Mindenkinek!
Van egy kérdésem: az avas, vagy a nod32 a jobb virusirtó és a nod32-höz kell-e eredeti xp program? Köszike.
További ajánlott fórumok:
- Milyen vírusirtót használsz?
- NOD32 vírusírtó meghibásodásához kérnék segítséget.
- AVG vírusírtom van, de most Trójai vírus lett a gépemen.Ilyenkor mit lehet csinálni?
- Vistára milyen vírusírtót ajánlotok?
- Jók-e az ingyenes vírusírtó prg-ok, és ha igen, melyiket használjátok?(no, és hol keressem?)
- Melyik ingyenes vírusirtót érdemes használni laptopon?