Szerintetek ártalmas egy 2, 5 és egy 5 éves gyerekre ha előszeretettel hallgatnak ÁKOS dalokat? (tudásbázis)
mi Ákos rajongók vagyunk, sokat hallgatjuk, így a 20 hónapos babánk is. Imádja ő is.
Nem értem, miért lenne káros?
Ákost én is szeretem. Egy Republic koncerten éreztem először a mozgását határozottan, így azóta a Repül a bálna a kedvencem :-D.
A fiam (2 éves) imádja az Abbát (Mamma mia filmet egyszerűen nem unja meg - nem üli végig, csak háttérzajnak "használja"). Így már "tud" angolul: máníííí (money), mamma mííía (mamma mia). Most hirtelen ennyi jut eszembe, már vagy két hete nem néztük :-D.
Most Halász Judit Csiribiri dvd a sláger. Jukka néni (így hívja, meg kell zabálni) zene, Jukka néni zene, skandálja, míg be nem teszem :-D.
Míg pocaklakó volt, meg még pici volt kint, addig a Rómeó és Júlia ment... Arra nem mindig, de sokszor megnyugodott. Most nem kell neki, hiába, változik a zenei ízlése.
Alma együttes se jön be neki.
ugyanmár
nyugodtan hallgassák és énekeljék!
Ákoson nőttem fel,bátyám mindig azt hallgatta már akkor,amikor még csak 2-3 éves voltam.
Eredmény: imádom Ákost, most diplomázom, 3 nyelvvizsgám van,boldog párkapcsolatban élek, és kifejezetten életvidám vagyok és fogákony az élet apró örömeire.
Lehet,hogy ez nem Ákos hatása,de tényleg 90%-ban csak Ákost és Bonanza Banzait hallgatok a mai napig.
Ergo: nem hinném,hogy bármi kárt okozna.:)
Szia!
Az én kisebbik fiam (8éves) a rock zenét imádja. A nagyobbik (11 éves) techno és rap zenét hallgat. Próbálkoztam náluk annak idején lágyabb zenékkel is, de nem jött be nekik. Vettem Halász Judit cd-t is , kapásból kiröhögtek. Hiába, Ők kis emberek, önálló akarattal és izléssel. Szerintem nem szabad gátolni őket, vagy rájuk erőltetni valami mást. :)
Most akkor az már nem is vagy kíváncsi? :)
Neeeem. Még mindig jobb, mint ami itt szól nálunk a konyhán, csak pislogok, milyen kocsis szövegek vannak benne...
Szerintem a zene nem ártalmas.
Bevallom, hogy az én gyerekeimnek (2,5 és 4 évesek) volt egy időszaka amikor az irigy hónaljmirigy volt a minden.
Most a Rómeó és Júlia zenéjére vannak rákattanva.
Nem.
Az én gyerekeim Eddán nőnek fel.:-)
nemhiszem:)
Nálunk az oviban egy időben Michael Jackson számok mentek, sőt Tankcsapdát is hallottam....elég fura volt:D
További ajánlott fórumok:
- Milyen zenéket hallgatnátok szerelmeskedés alatt?
- Mit hallgatnak a mai 7 évesek a gangnam style és a szívós szemű Márta mellett?
- Milyen zenét hallgatnátok szívesen egy hallban, ahol mondjuk várakozok?
- Drogos volt barát, harmonikus új kapcsolat, kettős érzések. Mit tennétek a helyemben, ennyi idősen a szívre, vagy észre hallgatnátok?
- Segítsetek! Koncertet kell szerveznem 10-14 éveseknek, de nem tudom milyen magyar zenészeket hallgatnak! Írjátok meg nekem kérlek!
- Fodrász, avagy van-e olyan fodrász, aki nem vág előszeretettel többet, mit ahogy kérik