Segítsetek! Koncertet kell szerveznem 10-14 éveseknek, de nem tudom milyen magyar zenészeket hallgatnak! Írjátok meg nekem kérlek! (tudásbázis)
Ocho Macho... sztem jók, ezt 17 éves lány mutatta úgyhogy nem tudom a 10-14 évesek mennyire hallgatják. Különben a 10-14 éves korosztály elég bő pláne h még fiúk meg lányok is. Mert lehet, hogy 14 évesen már csak külföldit halgat valaki, de lehet, hogy egy 10 éves csak magyart ezért régebbieket is.
Hozzátéve: anti fitness club, ocho macho, irie maffia, copycon, hooligans és jelenleg a Stereo 2.0 - Minden más c. száma megy annál a korosztálynál (én vagyok bancsi77 lánya ^^) én ezeket hallgatom meg még régebbieket én pl. V-techen meg TNT-n "nőttem fel" mndhatni így :D:D
koncertet?
úgy érted, meg kell hívnod egy zenekart?
vagy csak CD-ről zenés részt kell összeválogatnod?
egyébként ebben a korosztályban menő:
Hooligans, SP, Barbee, ANti Fitness Club,Lola, Tóth Gabi, Sugarloaf,
külföldiben nagyon megy Lady Gaga, Jonas Brothers, Miley Cyrus
Szia! Fiam 10 éves a magyar zeneszámok közül sajnos elég keveset hallgat, viszont kedvencei KFT-Afrika és Children of D.-Emlékezz rám (ez az osztályban is nagy kedvenc bár szomorú szám)
Elöadók közül Lolát, LL.Juniort, SP-t hallgatják a többiek.
Szia!
a lányom az anti fitness clubot, az ocho macho-t mondja itt mellettem. ő 15 éves.
További ajánlott fórumok:
- Pánikbeteg találkozót szerveznék Budapesten!
- Ha szerveznének körutat az IBITUBAI birtokra, mennétek?
- Hogyan szerveznétek meg?
- Milyen zenéket hallgatnátok szerelmeskedés alatt?
- Szerintetek ártalmas egy 2, 5 és egy 5 éves gyerekre ha előszeretettel hallgatnak ÁKOS dalokat?
- Mit hallgatnak a mai 7 évesek a gangnam style és a szívós szemű Márta mellett?