Hűtlenség vagy hűség? (beszélgetés)
Hűség..persze mindenki ezt írja aztán tojik az egészre..
Amit nem tud az ember az nem fáj..
Nem maradnék....
Aki egyszer megbotlik annak nálam utána semmi esélye.
Megcsalásra nincs magyarázat. Válasz van csak: igen vagy nem!
Persze más gondolkodhat máshogy is és élhet továbbra hazugságban.
Magyarul megcsal?!
Maradnék az elveimnél,de kilépnék
Szerintem is,de jellemző rám,hogy fejjel megyek a falnak ,Kos vagyok...
Másrészt meg nem a fene nagy boldogság vitt erre az útra :/ majd kiderül,mi lesz :/
Fura, hogy alapvetően bosszúból flörtölgetsz mással. Ok, nagy hatással van rád az illető, de akkor miért nem hagyod el a férjedet?
Vigyázz, nehogy a két szék közül a padlóra essél!
Attól nem félsz, hogy a férjed is azon töri a fejét, hogy hasonló dolgot csináljon?
Vagy ha nem tudom, nem fáj? Mert ez tök jól hangzik, hogy na most akkor jól megcsalom, de fordított helyzetbe belegondoltál már? Ha kiderülne, hogy esetleg előbb lépett mint te, és már túl van egy-két lányon, akkor nem undorodnál meg tőle? Vagy szerinted milyen érzéseket váltana ki belőled? Vállat rántanál, hogy nem baj, nekem is van valaki?
Sziasztok!
Olvastam most egy cikket, amit nehezen tudok feldolgozni.
Neked mi a véleményed róla?
A címe: Hogyan lehetsz hűséges, miközben mással is ágyba bújsz?
"Amúgy attól még szeretem a férjem,hogy megcsalom"
Érdekes elképzelés. Mástól is hallottam már ezt. Csak a kaland miatt? A szex miatt? Kell a változatosság? Vagy hogy jól érezd magad, ugye?
És az sem baj, hogy a másik pasi nem független? Két legyet egy csapásra? Igen, ez legyen az ő gondja. Majd ő magyarázkodik az asszonykájának otthon ha bukta van. Ezt mondjuk jobban megértem részedről, mint azt amit a te pároddal csinálsz! Kicsit ugyan önző hozzáállás, de esküszöm megértelek! Mindenesetre csúnya dolog!
Olyan nincs, hogy próbálok véget vetni neki, de nem megy! Nekem is volt olyan, akitől nehezen szabadultam, de ha ennyire mélypontra jut egy kapcsolat, akkor teljesen felesleges folytatni szerintem. Később bánni fogod, hogy nem tetted ki. Ja, és az is előfordulhat, hogy később a férjed fog megcsalni téged, és akkor csak lesni fogsz, mert erre nem is számítasz!
De persze eltolhatsz még vele pár évet vagy évtizedet, csak semmi értelme így.
Te tudod, a te életed! Én lépnék! ;)
A másik pasi amúgy nem független,ígyhát már eleve nem akarok szétrombolni semmit,csak jól érezzük magunkat,ha pedig mégis valami oknál fogva elmérgesedik a helyzet,és komolyabb lesz belőle,akkor meg majd ráérek gondolkodni azon,hogy mit tegyek...
Amúgy attól még szeretem a férjem,hogy megcsalom,csak haragszom rá bizonyos dolgok miatt,de ha olvastátok volna,próbáltam véget vetni a kapcsolatunknak,de nem mozdul,ha látja,hogy tényleg komolyan haragszom rá,akkor napokig úgy viselkedik,mint egy hősszerelmes,amikor elmúlik a haragom,akkor pedig újra lazára veszi a dolgot! Most mit lehet csinálni egy ilyennel?
Szerintem nem szereted a férjedet, mert ha így lenne, akkor nem azon gondolkoznál, hogy esetleg megcsalod őt. Azt elhiszem, hogy bunkó veled, vannak olyan emberek, akik egy idő után valamiért lekezelik a párjukat egy kapcsolatban. Mondjuk ahogy írtad, eleinte te is az voltál vele. Viszont ha így állnak a dolgok, akkor miért van erre szükséged? Szereted ha bunkó veled valaki?
Vágysz arra, hogy megígérjen mindenféle programokat, és az utolsó pillanatban lemondja? Hogy időnként buli címszó alatt beigyon melletted, aztán közölje, hogy fáradt?
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de neked erre van szükséged! Ha nem így lenne, akkor szaladnál a hősödhöz, aki akár a fél várost is átutazza, hogy veled lehessen. Aki tisztel és megbecsül. Ugye?
Egyébként megcsalhatod a férjedet. Tudod, vannak dolgok, amik soha nem derülnek ki. Ha nem vagy szószátyár, akkor igenis van olyan, hogy titok! Viszont ha továbbra is ragaszkodsz az álláspontodhoz, hogy szereted a férjedet, akkor miért csalánád meg? Ja, és ne felejts el beletörődni a sorsodba! Abba, hogy a férjed ezután is le fog tojni, lemondja a programokat, meg az összes többi bunkóskodás amit említettél!
Ez kell neked? Nem értem, hogy az emberek miért élnek rosszul működő kapcsolatban?
Lépjél ki belőle, és akkor már mindenféle rossz érzés nélkül szaladhatsz a másik karjaiba. Aki megbecsül, tisztel, és oda utazik érted, ahova csak akarod, és aki nem mondja le a közös programokat. Vagy nem akarsz a két szék közül a padlóra esni? Ja, kérem! Senki nem mondta, hogy könnyű az élet!