Húsvéti tojás desszert /sütés nélkül/ recept
A Húsvéti tojás desszert /sütés nélkül/ hozzávalói:2 cs csokipudingpor
1 konzerv öszibarack
9 dl tej
1 cs piskota tallér
10 dkg darált dió
3 dl.tejszinhab
10 dkg cukor /vagy édesitő a pudingba/
A Húsvéti tojás desszert /sütés nélkül/ elkészítési módja:
A piskota tallérokat 6 kompotos tálban eloszjuk, erre öntjük a megfőzött pudingot, megszorjuk dióval, erre tesszük az öszibarackot a pupos felével,és körül tejszihabbal diszitjük.
A barack képezi a tojássárgáját a tejszin meg a fehérjét.
Ha spré tejszihabot használunk akkor csak a tálalás előtt nyomjuk körbe, mert összesik.
Babapiskotából készitjük akkor törjük darabokra.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: gevi1931, 2011. ápr. 3. 14:01
A húsvéti tojás desszert /sütés nélkül/ elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.