Tejfölös édesség recept


1 nagy pohár tejföl
1 konzerv gyümölcssaláta (de lehet akármilyen gyümölcs is)
2 evőkanál cukor
1 zacskó vaniliáscukor
2 zacskó tejszínhabpor (és hozzá tej)
1 zacskó babapiskóta
A Tejfölös édesség elkészítési módja:
A tejfölt összekeverem a cukorral, a vaniliáscukorral meg a gyümölcsökkel egy tálba, félreteszem. A tejszínhabport felverem tejjel kemény habbá. (Azért szeretem a habport, mert nem esik össze olyan hamar) Veszek egy jénai tálat, az aljára rárakom a tejszínhab felét, rá egy réteg bapaiskóta, majd a gyümölcsös tejföl fele, 1 réteg babapiskóta, rá a gyümölcsös tejföl másik fele és végül a maradék tejszínhab. 1 napra betesszük a hűtőbe állni, hogy az ízek összeérjenek.
Díszítésnek lehet használni reszelt citromhéjjat, vagy narancshéjjat esetleg fahéjjat
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: princess13, 2008. máj. 16. 16:25
A tejfölös édesség elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.