Rakott puding 1. recept
30 perc
A Rakott puding 1. hozzávalói:
1 liter tej
2csomag vaníliás pudingpor
1csomag gesztenye massza
1/5 csomag babapiskóta
rumaroma
8ek cukor a pudinghoz
tortadara esetleg tejszínhab
A Rakott puding 1. elkészítési módja:
egy 26 cmes tortaforma alját kirakjuk babapiskótával.... a pudingot megfőzzük.... 5-6 ek forró pudinggal kikeverjük a gesztenyemasszát egy kis rumaromát adunk hozzá a maradék puding felét ráöntjük a babapiskótára erre rákenjük a gesztenyés krémet, majd egy sor babapiskótát végül a maradék pudingot. tetejét tortadarával megszórjuk majd kihűtjük.... tejszínhabbal tállaljuk!
a pudingot minél keményebbre kell főzni hogy vágni lehessen a "tortát"
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: barbye123, 2011. ápr. 3. 11:13
A rakott puding 1. elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.